Τατούλης

Συμμετοχή επιχειρήσεων στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας

Συμμετοχή επιχειρήσεων στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας

Ιούλιος 16, 2019 - 15:39
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας που θα διεξαχθεί από 14 έως 21 Αυγούστου 2019 στην Τεγέα Αρκαδίας, Πάρκο της Παλαιάς Επισκοπής.

Η Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας αποτελεί θεσμό για την Πελοπόννησο, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού και των επαγγελματιών, σαν ένα από τα κορυφαία γεγονότα της περιοχής και πάντα επικεντρώνεται στην ανάδειξη και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και των ειδών γεωργικής ανάπτυξης. Η έκθεση πλαισιώνεται από τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Τεγεατικού Συνδέσμου, με πάνω από 50.000 επισκέπτες, μεγάλη μερίδα των οποίων επισκέπτονται τους χώρους της έκθεσης και ενημερώνονται για τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου.

Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος, αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση (πατήστε εδώ για να καταβάσετε την αίτηση) στο email: ddbmaet@ppel.gov.gr ή στο φαξ: 2713601115, μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 και ώρα 12.00.

Πληροφορίες: Τηλέφωνο/ Fax: 2713-601116 / 601115 (υπεύθυνος κ. Ψυχάρης)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.