Σύλλογος Λίμνης: Για άλλη μια φορά πιο πολλοί από ποτέ - Σας ευχαριστούμε!

Σύλλογος Λίμνης: Για άλλη μια φορά πιο πολλοί από ποτέ - Σας ευχαριστούμε!

Δεκέμβριος 17, 2023 - 16:15
0 σχόλια

Για άλλη μια φορά πιο πολλοί από ποτέ……

Σας ευχαριστούμε όλους!!!!!

Με σύμμαχο τον χειμωνιάτικο ουρανό και ιδιαίτερη επιτυχία στέφτηκε και αυτή η τόσο εντυπωσιακή εκδήλωση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας στην Λίμνη Αρκαδίας.

Η εκδήλωση της Γουρουνοχαράς αποτέλεσε προϊόν συνεργασίας της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» και του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ» με στόχο την προβολή του χωριού μας καθώς και την εξέλιξη των ηθών και εθίμων του τόπου μας.

Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, όπου φιλοξενεί μικρής έκτασης Λαογραφικό Μουσείο με εκθέματα του χωριού μας και παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας. Eπίσης να θαυμάσουν από κοντά την τέχνη της παρασκευής του παραδοσιακού λουκάνικου, να απολαύσουν με ευχαρίστηση κεράσματα από ποικιλία λικέρ, τσίπουρο και ζεστό καλοβρασμένο τραχανά.

Την γιορτή μας τίμησαν οι κ.κ.:Κούρταλη-Κούλη Νίκη Λαογράφος-Ιστορικός, Παπαηλιού Γεώργιος Βουλευτής Αρκαδίας, Μάκαρης Μανώλης νεοεκλεγέντας Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την παράταξη Πρώτα η Πελοπόννησος, Γκουτζιούλης Στέφανος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την ίδια παράταξη, Αγγελάκος Ηλίας νεοεκλεγέντας Δημοτικός Σύμβουλος, Κοσκινάς Δημήτριος Δημοτικός Σύμβουλος, Τρουπής Ιωάννης πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου και νεοεκλεγέντας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης, Εικοσιδέκα Μαρία και Παπαχρόνης Παναγιώτης υποψήφιοι με την παράταξη Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά του Δήμου Τρίπολης, Τζαβέλα Αναστασία αναπληρώτρια προϊσταμένη της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Παπαδόπουλος Βασίλειος αναπληρωτής προϊστάμενος της ίδιας Δ/νσης και Σκούρος Ιωάννης Ηλεκτρολόγος του Δήμου Τρίπολης.

Πρόεδροι Κοινοτήτων κ.κ.: Βροσίνας Ιωαννίνων Δημήτριος Βούρδας, Κώμης Ντόκος Ιωάννης, Βλαχέρνας Κολλίντζας Δημήτριος, Χωτούσας Παναγιώτης Νταγιάντης και φυσικά ο πρόεδρος του χωριού μας Πετρόπουλος Βασίλειος όπου δηλώνει παρόν σε όλα.

Πρόεδροι των Συλλόγων κ.κ.: Κάτσενος Δημήτριος πρόεδρος της Αδελφότητας των εν Αθήναις Σαρακατσαναίων και Παπακώστας Χαράλαμπος πρόεδρος των Απανταχού Χωτουσιωτών.

Τιμή για εμάς η παρουσία όλων σας και σας ευχαριστούμε!

Καθώς επίσης ευχαριστούμε:

Την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την οικονομική στήριξη και ιδιαίτερα τους κ.κ.: Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο για την ευγενή μεσολάβησή του και Παπαδόπουλο Βασίλη αναπληρωτή προϊστάμενο της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού για την άψογη συνεργασία.

Τις διαδικτυακές πύλες ARCADIA PORTAL.GR & KALIMERA – ARCADIA.GR για την φιλοξενία και προβολή της εκδήλωσης όσο πριν αλλά και μετά αυτής.

Το BEST TV Καλαμάτας για την τηλεοπτική κάλυψη κ. Erisa Milaqi και Δημοσιογράφο κ. Δημήτριο Ζογκόκη για τις ξεχωριστές σκηνές ανάδειξης της εκδήλωσης καθώς και τις τέλειες εικόνες και πλάνα του μικρού χωριού μας.

Τον Δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση τέντας για τις ανάγκες τις εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον κ. Ψυχογιό Παναγιώτη προϊστάμενο Εργοτεχνικού τμήματος για την ευγενή μεσολάβηση της διαδικασίας.

Την κ. Δήμητρα Αλ. Βαρδουνιώτη για την οργάνωση της παρουσίασης παρασκευής του παραδοσιακού λουκάνικου και ιδιαίτερα τους κ.κ.:Όλγα Αναγνωστοπούλου και Σπύρο Αναγνωστόπουλο όπου παρουσίασαν το δρώμενο και προσέλκυσαν την προσοχή και το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης κ.κ.: Αρκαδική Γεύση,

Γαλακτοκομική Τριπόλεως Παπαδόπουλο Ιωάννη, Σιάννη Αθανάσιο, και τους Αργυρόπουλο Αλέξανδρο & Αποστολόπουλο Ευθύμιο Εμπόριο Οπωροκηπευτικών Agropoli ike και Μάριο Πετρόπουλο.

Τους δωροθέτες μας ανώνυμους και επώνυμους κ.κ.: O Μπακαλόγατος της Ελένης,

το Χάνι της Κανδήλας, Κρεοπωλείο Βασιλείου Τσιώλη Βλαχέρνα, Το Ψηστήρι Χρήστος Παπαδόπουλος Τρίπολη, Κρεοπωλείο Νταγιάντη Δημήτρη, Φαρμακείο Παναγιώτη Δεληγιάννη Βλαχέρνα, Μαέστρος Ζαχαροπλαστείο Λεβίδι Γ. Κουρεμένου, Περίγυρος Λέχαιο Κορινθίας Νίκος Πετρόπουλος, Κέντρο Καμάρες Λάμπρου Τσαρουχά Βλαχέρνα, Ανώνυμος Δωροθέτης, Σούπερ Μάρκετ Κρητικός Παναγιώτης Ξύδης, Κλαδούρης Δημήτριος Εργαστήρι Ζυμαρικών Κάψια, Άρτεμις hotel Λεβίδι, Kρεοπωλείο Δημήτρη Παρασκευόπουλου Ο Κουμπούρης Λεβίδι, Παντοπωλείο Ιωάννη Πάρχα Λεβίδι, Κόκκινα Πιθάρια Παν. Μπουρτσουκλής Βυτίνα, Αgora Cafe Παναγιώτης Στραβούλης, Σαλέ Μαίναλο Δαμόπουλος Γεώργιος, Η Καλή Παρέα Ταβέρνα Κανδήλα, Ζυμαρικά Θέρος Δέσποινα Αλεξοπούλου Κιάτο, Πρεσβύτερα Προκόπου Παναγιώτα Κανδήλα, Βαρδουνιώτη Κωνσταντίνο, Καίτη Γαλλή-Κολλίντζα Βλαχέρνα, Βασιλική Τσέκου Βλαχέρνα, Σούπερ Μάρκετ Πιτ Παν Βλαχέρνα, Εxpress Σούπερ Μάρκετ Λεβίδι (Νίκος Θεοδωρόπουλος), Αρκαδική Γεύση Χρήστος Κολλίντζας Βλαχέρνα, Φαρμακείο Γκιντώνης Βασίλειος Λεβίδι, Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Τρίπολη, Αγροεφόδια Τρίπολης Τρουπής Ιωάννης, Φούρνος Το Χρυσό Στάχυ Βλαχέρνα, Πάτρος Γεώργιος Αναψυκτικά Τρίπολη, Αθανάσιος Κολοβός Ταβέρνα Παλαιόπυργος, Μαινάλια Δήμητρα Παρασκευοπούλου Λεβίδι, Ταβέρνα Κουμπούρη Ασήμω Παρασκευοπούλου Λβίδι, Υλικά Οικοδομών Γιόβας Νικόλαος Λεβίδι, Βενζινάδικο Παρασκευόπουλος Χρήστος Λεβίδι, Μαυραεϊδής Στράτος Κρεοπωλείο Βυτίνα, Λάγκας Αθανάσιος ΑΒΕΕ Γαλακτοκομικά Τρίπολη, Κατερίνα Κουρή, Γιώργος Τσιμικλής Ατμόσφαιρα Ποιότητας Τρίπολη, Παράσχου Ματίνα Κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Τρίπολη, Χρήστος Πρεβεζιάνος πρατήριο καυσίμων Λεβίδι, Φαρμακείο Χρυσούλας Δεληγιάννη Τρίπολη, Μάριο Πετρόπουλο και Παρασκευά Γεωρ. Πετρόπουλο.

Τους κ.κ.:Αλεξόπουλο Δημήτριο του Αντ. Τρυφωνόπουλο Ιωάννη, Θοδωρή Κριτσελά, Πετρόπουλο Αθανάσιο, Δεκάζου Νικολέτα, Λουρίδα Δημήτριο για την συνεχή προσφορά τους καθώς και την μικρή Δεσποινίδα Μαριαλένα Πετροπούλου του Μάριου και ανώνυμη πατριώτισσά μας για την προσφορά τους.

Τους ψήστες της εκδήλωσης κ.κ.:Τρυφωνόπουλο Γεώργιο, Λάγγα Γεώργιο, Τσέκο Δημήτριο, Πετρόπουλο Παρασκευά του Γρ., Πετρόπουλο Κωνσταντίνο, Τρυφωνόπουλο Βασίλειο και Πετρόπουλο Μάριο.

Τους κ.κ.: Δημητροπούλου Γεωργία, Δημητροπούλου Παναγιώτα, Δημητροπούλου Γεωργία του Μιχ., Παναγιωτοπούλου Αδαμαντία, Πετρόπουλο Γρηγόριο, Πετρόπουλο Τρύφωνα, Πετροπούλου Παγώνα, Πετροπούλου Δήμητρα, Λάγγα Κωνσταντίνα, Πετρόπουλο Βασίλειο, και Πετροπούλου Χαρούλα για την βοήθεια και στήριξή τους.

Την ορχήστρα μας κ.κ.: Μαρία Δελή και Νίκο Πολυζωγόπουλο όπου με την καθάρια φωνή και την άριστη ερμηνεία τους στα Δημοτικά ακούσματα του τόπου μας, μας διασκέδασαν έως αργά το απόγευμα, Γεωργακόπουλο Σαράντο στα κρουστά, Απόστολο Τζαβέλα στην κιθάρα, Ηλιόπουλο Πάνο «Δάσκαλο» της Δημοτικής μας παράδοσης στο κλαρίνο και τον ταλαντούχο μαθητή του Παπαγεωργίου Γεώργιο.

Για την παράθεση φωτογραφιών τους και βίντεο, τους κ.κ.:Βούρδα Δημήτριο, Αλεξοπούλου Ελένη, Ηλιόπουλο Πάνο, Δημητροπούλου Παναγιώτα, Παναγιωτοπούλου Αδαμαντία, Αναγνωστόπουλο Σπύρο, Βιβιλάκη Γεώργιο, Λάγγα Κωνσταντίνα, Κουρή Κατερίνα, Πετρόπουλο Βασίλειο και Μπερλέμη Γιάννη.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για άλλη μια φορά ευχαριστεί θερμά όλους: εθελόντριες, εθελοντές, φίλες και φίλους, παράγοντες, συντελεστές, όλες και όλους, όσους στήριξαν και αυτήν μας την εκδήλωση με κάθε τρόπο!

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ!

Και φυσικά ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους εσάς που ήλθατε! όλους εσάς που έρχεστε! και δίνεται δύναμη σε εμάς να κάνουμε βήματα μπροστά!

Όλους εσάς που με τις παρουσίες σας κάνετε το χωριό μας πιο όμορφο και ακόμα πιο ζωντανό!

Όλους, όσους αγόγγυστα, χρόνια τώρα στηρίζετε με κάθε τρόπο το πρόγραμμα του Συλλόγου.

Χρέος δικό μας και οφειλή, να τιμούμε τις ρίζες μας και να εξελίσσουμε τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, δίνοντας αξία στην ιστορία και συνέχεια στην παράδοση και στον πολιτισμό. Ενέργειες τέτοιες, βοηθούν στην σύμπτυξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του χωριού και των πολυάριθμων φίλων της Λίμνης αλλά και ολόκληρης της περιφέρειας.

Και του χρόνου σε όλους μας!

Και σε άλλες πολλές πολλές ψυχαγωγικές δράσεις του Συλλόγου και ΠΑΝΤΑ με υγεία!

Χρόνια πολλά!

Καλές γιορτές!

Για το Δ.Σ.

Κατερίνα Κουρή

Σύλλογος Λίμνης Αρκαδίας

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.