Συλλήψεις έξω από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Συλλήψεις έξω από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Δεκέμβριος 08, 2014 - 10:36
0 σχόλια

Σε 4 συλλήψεις φιλάθλων του Παναθηναϊκού προχώρησε η Ελληνική αστυνομία έξω από το γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ κατά την διάρκεια του χθεσινού (7/12) αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

 Συνελήφθησαν, χθες (7.12.2014) το απόγευμα, σε τρεις (3) περιπτώσεις, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 22, 26 και 28 ετών αντίστοιχα, γιατί κατά την είσοδο τους στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κατείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. ίο τύπου της Αστυνομίας.

Συνελήφθη, χθες (7.12.2014) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατά την είσοδο του στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κατείχε μία συσκευή εκπομπής δεσμίδας φωτός (laser), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.