Συλλαλητήριο συμπαράστασης στην κυβέρνηση και από την Τρίπολη (photos+video)

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στην κυβέρνηση και από την Τρίπολη (photos+video)

Φεβρουάριος 11, 2015 - 21:12
14 σχόλια

Αθήνα - Μαδρίτη - Δουβλίνο - Λισσαβιόνα, όλη η Ευρώπη στον δρόμο του αγώνα

Αψήφησαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στη πλατεία Αγίου Βασιλείου αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της λιτότητας αλλά και να στηρίξουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες πολίτες.

Το μήνυμα που στέλνουν φθάνει ηχηρό στην Ευρώπη, καθώς ο ελληνικός λαούς δεν αντέχει αλλά μέτρα, και δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία κ. Ζαχαρίας δήλωσε: «Με -2 βαθμούς κελσίου και τέτοιεςσυνθήκες είναι ευχάριστο να βλέπουμε τη στήριξη των πολιτών στην κυβέρνηση. Νομίζω ότι η διαβούλευση που γίνεται στην Ευρώπη υπερβαίνει τα κομματικά πλαίσια και είναι υπόθεση όλων μας. Θα βοηθήσουμε όλοι. Θέλω να μεταφέρω τα αιτήματα, τους καημούς των πολιτών στην κυβέρνηση, αλλά και τα περισσότερα προβλήματα της Αρκαδίας».

Ο κ. Κουνέλης,γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του  ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Και στην Τρίπολη συγκεντρώνονται οι πολίτες να στηρίξουν την κυβέρνηση που διεκδικεί τα αυτονόητα από την Ευρώπη».

Οι εταίροιπρέπει να αλλάξουνπολιτικές, να μην έχουμεπολιτικές λιτότηταςαλλά πολιτικές αναπτυξιακές, οι οποίες θα μας δώσουνμιανανάσα».

Σημειωτέον ότι αυτή την ώρα συνεδριάζει το έκτακτο Eurogroup, όπου ο υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις σε σχέση με το χρέος. Λίγο προτού κλείσουν οι πόρτες, ο κ. Σόιμπλε δήλωσε: «Αν η Ελλάδα αποφασίσει να βγει από το πρόγραμμα, είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει», ενώ ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος. Ο υπουργός Οικονομιών της Αυστρίας είπε ότι «η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις, οι εκλογές δεν αλλάζουν τα συμφωνηθέντα».

Video: 

Arcadia Portal.gr Συγκέντρωση στήριξης στην κυβέρνηση στην Τρίπολη


14 Σχόλια

ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ!!!!!!!) ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ? (εεεε κύριε βουλευτά και λοιποί διαμαρτυρόμενοι;;;;;;;;)

Η ντροπή στα μούτρα σου, εσύ πότε σηκώθηκες απ τον καναπές σου τελευταία φορά ?? Μόνο για να σαβουρώσεις εε ?? Πότε οργανώθηκε συγκέντρωση και δεν ήρθε ο κόσμος ? ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΄καναπεδάκι ΄ .

Απάντηση @Πάνος: Μας φτάνει που οργάνωσε συγκέντρωση για τα σκουπίδια ο Ζαχαριάς... Για τα σκουπίδια μέχρι τώρα έχει κάνει ΜΟΚΟ ...!!! (και είναι και γιατρός) ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ - ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΦΑΕ ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!

Πραγματικά συγκινητική η "αυθόρμητη" προσέλευση των ψηφοφόρων του Σύριζα, ε συγνώμη, των πολιτών ήθελα να πω. Κρίμα που δεν ήταν περισσότεροι στην πλατεία να υποστηρίξουν το αίτημα για νέα δανεικά προκειμένου να συνεχίσουν την μακάρια ζωή τους οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Για @ Πανος...Εσυ που θελεις συγκεντρωση για τα σκουπιδια και μιλας απο τον καναπε σου ,που ησουν πριν 1 μηνα που εγινε διαμαρτυρια?Χωμενος σε καποιο καφε και χλευαζες οπως πολλοι αλλοι, εμας που ημασταν εκει?Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι ειμαστε σε καθε διαμαρτυρια σε αυτη την κοιμωμενη πολη,γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.Δεν αλλαζει η νοοτροπια εδω και δυστυχως θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο οσο οι καναπεδατοι θα ψηφιζουν,και θα ξαναχωνονται στα λαγουμια τους-καφετεριες..

Το μπέρδεμα στα μυαλά των ανθρώπων, ως αποτέλεσμα της εσκεμένης αποπολιτικοποίησης του κατεστημένου συστήματος, καλά κρατεί. Και βέβαια κατεστημένο σύστημα δεν είναι η κυβέρνηση, αφού αυτή τη στιγμή αποτελεί απλά μια παραφωνία στο σύστημα που προσπαθεί διπλωματικά (όχι με επανάσταση) να το γκρεμίσει. Γιατί λέω μπέρδεμα? Γιατί ερμηνεύουν συγκεντρώσεις σε όλον τον κόσμο ως στήριξη στην κυβέρνηση. Σιγά μην έγινε ξαφνικά ο μισός πλανήτης Συριζα και μάλιστα με τέτοια αντανακλαστικά ώστε σε μια μέρα να οργανώνονται συγκεντρώσεις με χιλιάδες κόσμο. Ο κόσμος υποστηρίζει τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που εκφράζει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση. Αν είχε πάει η κεβέρνηση με την ατζέντα του Χαρδούβελη θα τόλμαγε να αφήσει τη Βουλή χωρίς ματ? Ο κόσμος βλέπει ότι για πρώτη φορά μια κυβέρνηση τουλάχιστον προσπαθεί προωθήσει τα αιτήματα του κόσμου που την ανέδειξε και γιαυτό βγαίνει να δηλώσει ότι είναι και αυτός εκεί με τα ίδια αιτήματα. Το ότι τα μέλη της κυβέρνησης απολαμβάνουν και της αποδοχής του κόσμου (δε χρειάζονται 3 αστυνομικά τμήματα για να πάνε διακοπές...) έχει να κάνει με την ειλικρινή στάση που έχουν κρατήσει για την ώρα. Το ότι είχαν δεδομένες τις κωλοτούμπες στις προγραμματικές δηλώσεις είναι ενδεικτικό του ήθους που είχαν εγκαθιδρύσει τα προηγούμενα κυβερνώντα κόμματα (από τα Ζάππεια στο Χαρδούβελη ως ένα μικρό παράδειγμα). Η σημαντικότερη κληρονομιά που μπορεί να αφήσει αυτή η κυβέρνηση είναι η επαναφορά του πολιτικού λόγου στο προσκήνιο, αυτού που μιλάει για τις ανάγκες των ανθρώπων όχι των αόρατων τρομακτικών "αγορών" που σαν θεϊκή δύναμη μας ελέγχει για να μας στείλει στην κόλαση αν δεν την προσκυνήσουμε. Παράλληλα με τον πολιτικό λόγο, φαίνεται να αναβαθμίζεται με αυτήν την κυβέρνηση και ο ρόλος του ήθους, πράγμα εξίσου σημαντικό σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

Τον τραμπουκισμό μην τον βαφτίζεις αγανάκτηση του κόσμου. Η κυβέρνηση είναι αρεστή σήμερα, γιατί μόνο παροχές έχει ανακοινώσει. Μόλις ακούσουν οι πολίτες και τα εισπρακτικά μέτρα τότε έλα να μου πεις για αποδοχή. Αλήθεια, εσύ πληρώνεις διόδια τώρα που έχει βγει ο Σύριζα; Στο 70% του μνημονίου έχετε συμφωνήσει και πηγαίνετε για το 90%. Καλό δρόμο, μακάρι να τον ανεβείτε γιατί με αυτά που λέγατε προεκλογικά και με αυτά τα αστεία που ανακοίνωσαν μετεκλογικά, όχι χώρα, ούτε περίπτερο δεν διοικείται. Ήθος θα υπάρξει για΄τι δεν θα υπάρχει μια "παλαβή" αντιπολίτευση να λαϊκίζει 24 ώρες το 24ωρο. Καιρός για αυτοκριτική μετά την ολοκλήρωση της κωλοτούμπας από Δευτέρα.

Κάλιο κωλοτούμπα απο το στήσιμο ποπού, απο τις υπηρετριούλες της Μέρκελ....

Οι επικοινωνιολόγοι που συνεχίζει να πληρώνει ο Σαμαράς (βρίσκει ακόμα χρηματοδότες, είναι οι πέντε-δέκα οικογένειες για τις οποίες έχει στηθεί το ελληνικό κράτος και παλεύουν να μη χάσουν την κουτάλα, α, ρε ήρωες της Επανάστασης του '21, τσάμπα πολεμούσατε, οι κοτζαμπάσηδες κυβερνούσαν μέχρι τώρα) κάνουν το άσπρο μαύρο και οι πολίτες που κατεβαίνουν στις πλατείες για να στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση βαφτίζονται τραμπούκοι. Το να αποκαλείς κάποιον τραμπούκο είναι συκοφαντική δυσφήμιση αλλά κρύβεσαι πίσω από ένα "Παύλος" και προς το παρόν βρίσκεσαι στο απυρόβλητο. Ή έτσι νομίζεις..

Λόντρα, Παρίσι, Νιού Γιόρκ, Βουδαπέστη, Βιέννη, μπρος στους Σ.ΑΝΕΛ καμιά σας δε βγαίνει.

Στις Δημοκρατίες οι Βουλευτές εκφράζονται στη Βουλή. Το μεϊντάνι είναι για "Δημοκρατίες" Μιχαλογιαννάκηδων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.