Σύγκρουση ΙΧ με... εφτάψυχο κατσίκι στην Τρίπολη

Σύγκρουση ΙΧ με... εφτάψυχο κατσίκι στην Τρίπολη

Μάιος 16, 2016 - 17:02
4 σχόλια

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου στον δρόμο που οδηγεί προς το Άλσος του Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη, διερχόμενο όχημα με κατεύθυνση την πόλη έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι κατσίκια που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης συνοδεία βοσκού.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα συγκρούστηκε με ένα από τα διερχόμενα κατσίκια, το οποίο εκσφενδονίστηκε, ωστόσο επέζησε.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ από το ατύχημα προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Τέλος καλό όλα καλά για το άτυχο ζώο. Όπως είναι γνωστό, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν πολλά χωράφια στα οποία συχνά βόσκουν τα μικρά κοπάδια που διατηρούν κτηνοτρόφοι στην περιοχή, που σημαίνει ότι τόσο οι βοσκοί όσο και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ? ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ, ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΩΝ

Κτηνοτρόφος και γεωργός στην πόλη δεν γίνεται. Πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους μερικοί. Και πάνω από όλα πρέπει να το καταλάβει το κράτος και να τους συμπεριφερθεί ανάλογα. Η καινούργια μόδα λόγω κρίσης είναι που έχουν γίνει όλοι αγρότες στους κήπους τους και ψεκάζουν με τα φυτοφάρμακα στην κατοικημένη περιοχή. Και επίσης καινούργια μόδα τα κοτέτσια μέσα στην πόλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.