Συγκροτήθηκαν κλιμάκια για καταγραφή ζημιών στον Δήμο Τρίπολης

Συγκροτήθηκαν κλιμάκια για καταγραφή ζημιών στον Δήμο Τρίπολης

Ιούνιος 29, 2016 - 11:35
0 σχόλια

Με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή συγκροτήθηκαν δύο (2) κλιμάκια για την καταγραφή ζημιών που προκλήθηκαν σε οικίες, οικοσκευές, εξοπλισμό γραφείων και επιχειρήσεων κ.λ.π. αποτελούμενα από τους πιο κάτω υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης:

1ο Κλιμάκιο :
Ζαραβίνο Απόστολο κλάδου ΤΕ4 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μπρούσαλη Μαρία-Κωνσταντίνα κλάδου ΤΕ Πολιτικών Δομικών Έργων - Μηχανικών, και Τσιώση Κωνσταντίνα κλάδου ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού.

2ο Κλιμάκιο :
Μανωλοπούλου Ασημούλα κλάδου ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, Μαρίνης Αγησίλαος ΤΕ4 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Σίδερη Παναγιώτα κλάδου ΤΕ2 Κοινωνικών Λειτουργών.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την οποία κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων και κατολισθήσεων που εκδηλώθηκαν στις 25 Ιουνίου 2016, αλλά και την ανάγκη συγκρότησης κλιμακίων για την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν σε οικίες, οικοσκευές, εξοπλισμό γραφείων και επιχειρήσεων κ.λ.π. από τα έντονα καιρικά  φαινόμενα της 25ης-6-2016.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.