Συγκλονιστικές στιγμές: Τριπολίτες τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο και χειροκροτούν ιατρούς και νοσηλευτές (vid)

Συγκλονιστικές στιγμές: Τριπολίτες τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο και χειροκροτούν ιατρούς και νοσηλευτές (vid)

Μάρτιος 15, 2020 - 22:50
19 σχόλια

Οι Έλληνες κλεισμένοι στα σπίτια τους λένε ευχαριστώ από τα μπαλκόνια τους στους ήρωες της καθημερινότητας μας, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό μας προσωπικό με ένα μεγάλο ατέρμονο, παρατεταμένο χειροκρότημα.

Το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου όπως και σε όλη την χώρα έτσι και στην Τρίπολη τα φώτα από τα μπαλκόνια άναψαν και εκατοντάδες πολίτες βγήκαν για να χειροκροτήσουν μέσα από την καρδιά του αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή και δίνουν την "μάχη" με τον κορωνοιό.

Στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Τρίπολη όμως διαδραματίστηκε μια άκρως συγκλονιστική και συνάμα συγκινητική σκηνή που στέλνει από άκρη σε άκρη το δικό της ξεχωριστό μήνυμα ενότητας για τις δύσκολες αυτές ώρες.

Μόλις οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν 21:00 κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια του, ο Εθνικός μας ύμνος άρχισε να παιανίζει δυνατά και στο τέλος του ένα μεγάλο χειροκρότημα από όλη την γειτονιά για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές ντυμένο με την ελπίδα του ύμνου προς την ελευθερία σκορπίστηκε με την ευχή όλα να πάνε καλά.

Ευχαριστούμε την Βασιλική Γκόρου για την παραχώρηση του βίντεο και όλη την γειτονιά για την μοναδική αυτή στιγμή που σε κάνει να ανατριχιάζεις! 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - Οι Τριπολίτες τραγούδησαν τον Εθνικό ύμνο απο τα μπαλκόνια τους


19 Σχόλια

Κι όταν περάσει το κακό θα τους βρίζουμε φακελακηδες.Ετσι είναι ο Έλληνας χύμα.

Σοβαρευτείτε ρε ...οτι σας πει το κάθε νούμερο τρέχετε και το κανετε. Ακούστε τις οδηγίες και αφήστε τα χαϊλίκια. Επισης οταν τελειώσει μαζί με τους νοσηλευτες και τους γιατρούς δώστε την μαχη για πραγματική δωρεάν και καθολική υγεια. Καποια πράγματα δεν μπορεί να τα μετράμε με χρήμα ειναι πάνω απο αυτό.

Πόσο πρόβατα ρε συγκλονιστικές στιγμές λέει ο άλλος να μην πω. Μιλάμε για πολύ ξευτίλα

Ο Εθνικός Ύμνος βέβαια κανείς δεν κατάλαβε πού κόλλαγε με την περίσταση, αλλά έχει καταντήσει "δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν"...

«Προσωπικά,ως νοσηλευτής, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας. Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ανθρώπινα. Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και όχι στις παραλίες, στις εκκλησίες κλπ ώστε να μην χρειαστεί να σας βοηθήσω. Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και να ακούτε τις συμβουλές ανθρώπων με άσπρες ποδιές και όχι τις συμβουλές ανθρώπων με μαύρα ράσα. Θέλω,όταν περάσει αυτή και αυτή η δοκιμασία, να βγούμε μαζί στον δρόμο, απαιτώντας ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας.»

συγκλονιστικές στιγμές ,μετά την επιτυχημένη λοβοτομή οι ΄Ελληνες ξαναψηφίζουν αυτούς που τους έρριξαν στον γκρεμό και μετά ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ μαζί με την Μαρέβα ,που απορεί:πού χώρεσε τόση βλακεία;

απο τον προβατοϊο ποτε θα θεραπευτουμε; Αγνωστο!!! οκ, τώρα είμαστε ήσυχοι, με ενα χειροκροτημα το καναμε το χρεος μας....(ακομα και ο Εθνικός Υμνος playback ήτανε)

«Απορώ με το θράσος σας. Επειδή εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ατζέντα της κυβέρνησης του συζύγου σας για τα Δημόσια Νοσοκομεία, την πιο αντιλαϊκή που θα μπορούσε να γίνει», γράφει σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στo facebook, η παθολόγος - λοιμωξιολόγος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Όλγα Κοσμοπούλου, δίνοντας ηχηρή απάντηση στο κάλεσμα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

«Ήρωες» οι γιατροί και οι νοσηλευτές, θα πει κάποιος. Βεβαίως. Όμως «ήρωες» σπεύδουν να τους αποκαλέσουν και κάποιοι που μόλις σβήσουν οι κάμερες πριονίζουν τα πόδια του δημόσιου συστήματος υγείας.

Αν είσαι νεοδημοκράτης που χειροκροτούσες τον άδωνι και τον παπαδημητρίου προτοσάλτε και βγήκες χθες και το βράδυ και χειροκρότησες και τους γιατρούς... είσαι απλά ο ορισμός του πρόβατου έλληνα ψηφοφόρου. τόσο απλά

Μόλις δώσατε ένα μήνυμα ότι με κάθε μλκια που λέει η Μαρεβα και η κάθε Μαρεβα μπορείτε να ακολουθείτε τις εντολές της σαν πρόβατα. Περάστε αύριο να πάρετε μια μπάλα σανο ο καθένας μέχρι την επόμενη προβατοποιημενη αναγγελία να πηδηξετε από τα μπαλκόνια σας. Ζώα ξυπνήστε.

00:50 Ζώο είσαι εσύ και όλο σου το σόι ουραγκοτάνγκε. Τη μπανάνα και στο δέντρο σου τώρα. Η Μαρέβα το είπε και στην Ιταλία και βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν; Νεάντερταλ

7,33@ Πρωι πρωι με το που σου ανοιξε ο Τσοπανος σου την στρουγκα βγηκες να σχολιασεις τον απο πανω σου? Τοτε σιγουρα ησουν και εσυ στο μπαλκονι και βαραγες παλαμακια,Ξυπνηστε ρε δοκιμαζουν την τεχνικη Διαχειριση της μαζας,των λαων δηλαδη.Ερχονται πολλα κακα δεινα στα επομενα χρονια.Κοιταξτε τις οικογενειες σας την θρησκεια και την ιστορια μας.σε αυτα θελουν να βαλλουν ,και να τα "σκοτωσουν".

Μπράβο σου. Σε μια πρόταση τα είπες όλα !!! Όταν έλθει η ώρα να ξαναψηφίσουμε θα ψάξουμε πολύ σοβαρά τι λέει το κάθε κόμμα για τη δημόσια υγεία και για ότι θεωρούμε δημόσιο αγαθό όπως το ρεύμα τις μεταφορές το νερό !!!!!! Άκουσα με λύπη έναν ηλικιωμένο που ρωτούσε πως να πλύνει τα χέρια του αφού του έχουν ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ γιατί δεν έχει να πληρώσει!!!!

Θα μπούμε στο indymedia να ενημερωθούμε για το τι είπε η κα Όλγα Κοσμοπούλου! ή νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται? Έχει πάθει παράκρουση η αριστεράντζα με την κατάσταση................

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ......ΕΞΕΛΕΙΠΑΝ. Μπορούμε να είμαστε "πρόβατα" για τον "μικρό αλέξη" ή "το παιδί με τα κόκκινα παπούτσια"."Στρατιωτάκια συντεταγμένα " στην πορεία για το πολυτεχνείο. "Σεβαστικοί" στους ανθρώπους των ΜΚΟ και του λαθρυπηρέτες". "ευλαβικοί" όταν καταθέτουμε στεφάνι στην ¨κεφάλα του Σβορώνου" και να κάνουμε μονο ότι μας λέει η Δαμανάκη και όχι η Μαρέβα.....χααχαχαα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.