Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Τρίπολη

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Τρίπολη

Αύγουστος 28, 2015 - 09:29
0 σχόλια

Εν όψει της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους και στα πλαίσια της προσπάθειας της Ενορίας μας για τη στήριξη των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδιά σε σχολική ηλικία.

Τα είδη, τα οποία θα συγκεντρώνονται, είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, ζωγραφιές, γόμες, ξυλομπογιές κ.λπ.

 Ἡ συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα αρχίσει από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 έως τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου, τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού», δηλαδή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 5.30 έως 7.30 μ.μ., όπως επίσης, καθημερινά, στο γραφείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, επί της Πλατείας Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

 Σας παρακαλούμε να συνδράμετε και αυτή την προσπάθεια, όπως έχετε πράξει και σε όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες της Ενορίας μας, πού έχουν σκοπό την στήριξη των ἐμπερίστατων αδελφών μας, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, το κόστος των ειδών αυτών είναι σχετικά υψηλό και δεν πρέπει να αφήσουμε να λείψει από κανένα παιδί, ούτε το φαγητό, αλλά ούτε και το τετράδιο σε αυτή την περίπτωση.

 

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.