Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για τα σκουπίδια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για τα σκουπίδια

Φεβρουάριος 25, 2015 - 08:56
9 σχόλια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 19:30 στην πλατεία Πετρινού.

Η συγκέντρωση είναι έμπνευση απλών πολιτών που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης 24/2.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Για να δούμε, θα μαζευτεί κόσμος ή τελικά τα αγαπάμε τα σκουπίδια? Αν και η κίνηση είναι λίγο άκυρη λόγο εργάσιμης ημέρας και ώρας και φυσικά θα υπάρχουν απώλειες.

ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ--- ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΛΥΣΗ----.ΚΑΙ......... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ<< ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ>> ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.KYΡIOI ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ......Άλλως τε τα συνηθίσατε τα σκουπίδια απο τον Σμυρνιώτη.............και θυμάμαι γράφατε τότε ειρωνικά σχόλια για τούς συμμετέχοντες στην διαμαρτυρία στο παλιό Δημαρχείο και στην Περιφέρεια.Θα είμαι παρων στην συγκέντρωση όπως και τότε,να δω <<καινούργιους αγωνιστες,αγανακτισμένους>>,γιατί τότε ήταν 20 άτομα.....ΑΗΝΤΕ...............

Ποιός σας είπε ότι ο κόσμος δε διαμαρτυρήθηκε επί Σμυρνιώτη? Ο Σμυρνιώτης όμως τα μάζεψε παρότι είχε τις διπλάσιες δυσκολίες σε 1,5 μήνα, και βρήκε έστω και μια λύση προσωρινή μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός της Περιφέρειας. Εδώ φτάσαμε τους 4 μήνες και βλέπουμε....

Αν και σημερα δεν γεμισει η πλατεια κοσμο( η πλατεια οχι οι καφετεριες) τοτε τριπολιτσιωτες ειστε αξιοι της μοιρας σας και της ψηφου σας.Σημερα πρεπει να εχει χιλιαδες κοσμο η πλατεια και οχι τους 20-30 μλκσ που μαζευονται καθε φορα,Μαθητες δασκαλοι καθηγητες Οδηγοι (ΣΕΟ) μαγαζατορες Προσκοποι ΣΑΟΟ ΣΕΟ ολοι εκει το βραδυ να δωσουμε ενα δυναμικο παρων.Μακρια να μεινουν ολα τα κομματα με τα κομματοσκυλα τους να μην καπηλευθουν την συγκρωντρωση ως κομματικη με τις σημαιες τους.Πολιτες ενωμενοι ποτε Νικημενοι...Ξυπνα πια Τριπολιτη δεν ολα καναπες και καφε.ΕΛΕΟΣ πια.....

Για οτι εχει γίνει μέχρι τώρα για τα σκουπίδια μπορεί να κατηγορει η περιφέρεια τον δήμο ,ο δήμος την περιφέρεια,ο δήμαρχος την αντιπολίτευση η ανντιπολίτευση τον δήμαρχο και εμείς ολους αυτούς και ολους τους προηγούμενους δημάρχους ΣΗΜΕΡΑ ομως ολοι πρέπει να καθίσουν σε ενα τραπέζι για να συμφωνήσουν για λύση χωρις κοματικα πάθη ,για να πείσουν και εμάς ,οτι πίσω απο καθε πρόταση δεν κρύβεται και κάποιο οικονομικό συμφέρον(ετσι ακούγεται) Το πρόβλημα ειναι πλέον επικίνδυνο για την υγειονομική ασφάλεια της πόλης μας! Οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης μας ,επιμελητήρια,σύλλογοι επιστημονικοί και αλλοι,ενεργοί πολίτες κ.λπ να συννενοηθουν και να οργανώσουν με την συμπαράσταση των μεσων μαζικής επικοινωνίας εκδήλωση διαμαρτυρίας που να υπενθιμίζει στους αρχοντές....μας την αναγκη συναινετικής λύσης ΤΩΡΑ!!!

Ο Άκτωρας και η περιφέρεια το κωλοβαράνε για καλύτερες τιμές και για..... ΕΣΠΑ....Ξέρετε υπάρχει και συνεταιρικό.........Αφου υποστηρίζετε Σμυρνιώτη<<<ουδέν μονιμότερο του προσωρινού>>ΤΩΡΑ ΦΑΤΕΤΑ........ΚΥΡΙΕ<<ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ Συμφωνώ>>Γουρουνοποιηθήκαμε πλέον,είμαστε άξιοι αυτού που συμβαίνει.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΠΡΩΤΟΙ _ΠΡΩΤΟΙ οι γραβατοφορεμένοι......ΟΙ<<ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.......ΑΝΤΕ.......

οταν......βρουν τη λυση απο το τσεπακι του κουστουμιου .......που πηγαν στο ....καθαριστηριο ....... uaΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.