Συγχαρητήριο μήνυμα Γιαννακούρα για τον Π. Κοκκάλα

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιαννακούρα για τον Π. Κοκκάλα

Ιούνιος 17, 2015 - 07:24
1 σχόλια

Από καρδιάς θέλω να συγχαρώ τον Αρκά και συμπατριώτη μου Δημοβαλτετσιώτη αθλητή Παναγιώτη Κοκκάλα, που με τις εκπληκτικές επιδόσεις του, την Κυριακή, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, μας έκανε υπερήφανους.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης διακρίνεται στο Tae Kwon Do και ανεβαίνει στο υψηλότερο βάθρο.

Η νέα του επιτυχία αποτελεί για όλους εμάς περίτρανη απόδειξη του ότι, όταν κανείς είναι πειθαρχημένος και αφοσιωμένος, όλοι οι υψηλοί στόχοι είναι εφικτοί.

Η Αρκαδική ψυχή ξεχώρισε για ακόμα μια φορά!

Παναγιώτη, σ’ ευχαριστούμε για τη χαρά και την αισιοδοξία που μας μετέφερες με τη νίκη σου και σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας

 

          Βαγγέλης Γιαννακούρας

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

O Κοκκάλας Παναγιώτης είναι το πρότυπο του αθλητή, που με τη δουλειά του και την αγάπη της οικογένειάς του ξεκινώντας από ένα υπόγειο "γυμναστήριο" στο σπίτι του και δουλεύοντας αθόρυβα με επιμονή έγινε μεγάλος αθλητής, τόσο μάλιστα μεγάλος, που η σεμνότητά του δεν θα τον αφήσει ποτέ να το νιώσει. Έχει αυτό ακριβώς που λείπει σήμερα από την ελληνική κοινωνία: ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΥΓΕ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. "ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΗΔΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.