Συγχαρητήρια Τσιαμούλου σε Ματθαιόπουλο και Γιόβα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια Τσιαμούλου σε Ματθαιόπουλο και Γιόβα

Αύγουστος 10, 2018 - 09:01
0 σχόλια

 Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους: Αντιστράτηγο και Αρχηγό Κύριο Ματθαιόπουλο Βασίλειο και Αντιστράτηγο και Υπαρχηγό επιχειρήσεων Κύριο Γιόβα Κώστα του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.

 Είναι μεγάλη τιμή για την Αρκαδία μας, τον αγαπημένο μας τόπο, να την εκπροσωπούν στις ανώτατες διοικητικές βαθμίδες  του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, δύο εκλεκτοί συμπολίτες μας.

 Ο νέος Αρχηγός και ο νέος Υπαρχηγός αναλαμβάνουν σε μια πολύ δύσκολη χρονικά συγκυρία για τη χώρα μας, τα “ηνία” του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος που επιτελεί στις μέρες μας ένα πολυσχιδές έργο. Η προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος στην κοινωνία χαίρει εκτίμησης και σεβασμού, καθώς οι πολίτες γνωρίζουν πως οι Έλληνες πυροσβέστες υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν στην διαχρονικά δύσκολη αποστολή τους.

 Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.