Συνάντηση Συλλόγου Τριτέκνων ο Αρκάς με Χατζηδάκη

Συνάντηση Συλλόγου Τριτέκνων ο Αρκάς με Χατζηδάκη

Οκτώβριος 21, 2013 - 08:43

Ο σύλλογος τριών τέκνων ‘’Ο Αρκας’’ παρευρέθηκε στη διοργάνωση της περιφερείας Πελοποννήσου (μια περιφέρεια ένας πλανήτης). Συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης τον υπουργό κ. Χατζηδάκη και του παρέδωσε υπόμνημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα (αγροτικά ,κτηνοτροφικά )βρίσκονται χωρίς καμιά στήριξη από το κράτος .Ο χειμώνας που είναι μπροστά μας θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα και κυρίως στις μετακινήσεις και στην εκπαίδευση των μαθητών που βρίσκονται στα χωριά των περιοχών μας .Το υποτιθέμενο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης δεν επιτρέπει την απόδοση στην εκμάθηση των παιδιών και πολλά  παιδιά δεν θα αποδώσουν στη σχολική χρονιά . Κύριοι βουλευτές δεν νιώθετε το ίδιο κρύο με τα παιδιά αυτά στη βουλή, και τα παιδιά σας είναι σε καλύτερες εστίες μόρφωσης όταν από τις τρίτεκνες οικογένειες ψηφίζεστε .

Το ότι δεν κρυώνετε δείχνει το λόγο που δεν ψηφίσατε καλύτερα μέτρα για το επίδομα θέρμανσης (όπως αφαίρεση Φ.Π.Α. και φόρων για τις τρίτεκνες οικογένειες στο επίδομα πετρελαίου .Τα Μ.Μ.Ε. καταγγέλλουν τους ΄΄Ρομα’’ για παράνομα πολυτεκνικά επιδόματα . Η ομοσπονδία των πολυτέκνων και αυτοί που τους στηρίζουν (βουλευτές) δεν έχουν ευθηνή για τα μέλη του ; Οι τρίτεκνοι με πραγματικά και νόμιμα στοιχειά μελών ζητούν την ψήφιση του νομοσχεδίου εξομοίωσης τρίτεκνων –πολύτεκνων για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της χώρας το δημογραφικό.   Η Ελλάδα στη σύγκρουση της παγκοσμιοποίησης χρειάζεται περισσότερους Έλληνες.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.