Συνάντηση Παναγιώτη Βαλασόπουλου με δήμαρχο Τρίπολης

Συνάντηση Παναγιώτη Βαλασόπουλου με δήμαρχο Τρίπολης

Μάιος 03, 2012 - 14:53
1 σχόλια

Μία φιλική συζήτηση και θεσμικού χαρακτήρα είχε την ευκαιρία να κάνει ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με την ιδιότητα και του Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου με το δήμαρχο της Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη στη διάρκεια της σημερινής τους συνάντηση στο δημαρχείο.

Ο κ. Βαλασόπουλος έδωσε στο δήμαρχο και ενημερωτικό φυλλάδιο με τις δράσεις του και προτάσεις του που αφορούν στο δήμο Τρίπολης με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου και αναφέρθηκε σε ζητήματα που έχουν προχωρήσει , όπως η τοποθέτηση κεραίας επικοινωνίας στον προφήτη Ηλία στη Σκοπή για την εξυπηρέτηση της ΕΟΔ Αρκαδίας κατά τη θερινή περίοδο, έργα σε οδικούς άξονες, όπως η ηλεκτροδότηση του κόμβου στη Βλαχέρνα, ο δρόμος προς το Μοναστήρι του Οσίου Λουκά, ο δρόμος προς Κανδήλα, ο δρόμος εντός του οικισμού Καρδαρά, έργα που αφορούν στην ΔΕ Βαλτετσίου λόγω πυροπληξίας όπως ο δρόμος προς το Βαλτέτσι (η ολοκλήρωσή του που καθυστερούσε). Ο κ. Βαλασόπουλος αναφέρθηκε και στη μονάδα Βιοαερίου και διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων με το δήμαρχο αφού όπως είπαν η επιχειρηματικότητα είναι καλή όταν τηρεί τους κανόνες ώστε να μην υπάρχει ανησυχία στους κατοίκους. Τονίστηκε ακόμα πως πρέπει να ληφθούν μέτρα για αντιπλημμυρικά έργα στο δήμο αφού το Φεβρουάριο η πόλη υπέστη ζημιές από την σφοδρή κακοκαιρία.

Ο κ. Βαλασόπουλος σχολίασε πως "από τότε που μπήκαμε στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι δύο έχουμε ασπρίσει περισσότερο", ενώ ο δήμαρχος για τον Καλλικράτη ανέφερε πως "κάθε αρχή και δύσκολη". Οι δύο άντρες μίλησαν για τα οικονομικά δήμου και περιφέρειας και επισημάνθηκε πως αυτά είναι κατά πολύ περικομμένα σε σχέση με τα παρελθόντα έτη, αν και ο κ. Σμυρνιώτης ενημέρωσε τον κ. Βαλασόπουλο πως αυτή τη φορά οι ΚΑΠ ήταν αυξημένοι, αφού και λόγω προεκλογικής περιόδου δόθηκαν κάποια χρήματα περισσότερα στους δήμους της χώρας.

Μεταξύ των δύο αντρών σχολιάστηκαν και άλλα θέματα ενώ τέλος ο κ. Βαλασόπουλος επισημαίνοντας πως είναι ο μόνος από τους υποψηφίους του  κόμματος που μένει στην Τρίπολη ζήτησε από το δήμαρχο ως δημότης πλέον δύο πράγματα: καλύτερη αποκομιδή απορριμμάτων και εντατικοποίηση των εργασιών στο κέντρο της πόλης ώστε να ολοκληρωθούν γρήγορα τα έργα και να μπορούν να εξυπηρετούνται όσοι έχουν καταστήματα και τις δουλειές τους στο κέντρο, γιατί η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και ζήτησε ακόμα να ληφθεί μέριμνα για να μπορούν να μπαίνουν κάποια οχήματα για μεταφορές εντός της πλατείας Πετρινού και των πεζοδρόμων που θα γίνουν για να εξυπηρετούνται οι δημότες.

Ε.Τ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Παναγιώτη σου ζήτησε να ψηφίσεις το πουλέν;