Στον ΠΑΟΚ Τρίπολης ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος

Στον ΠΑΟΚ Τρίπολης ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος

Αύγουστος 31, 2020 - 18:17
3 σχόλια

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης με ανακοίνωση του μέσω της σελίδας του στο facebook γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Δημήτρη Ζαχαρόπουλο με τον έμπειρο επιθετικό από την νέα αγωνιστική σεζόν να ντύνεται στα ασπρόμαυρα.

Παράλληλα με την απόκτηση του Δημήτρη Ζαχαρόπουλου ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βαγγέλη Γκανά, Βασίλη Νάτση, Θέμη Κυπριωτάκη και Ατλί Σεχού.

Αναλυτικά

Στον ΠΑΟΚ Τρίπολης ο Ζαχαρόπουλος!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Δημήτρη Ζαχαρόπουλου.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι στην ομάδα μας παρέμειναν οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Γκανάς, Βασίλης Νάτσης, Θέμης Κυπριωτάκης και Ατλί Σεχού!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δένει άμυνα και επιθεση με τους 2 παίχτες.. Ο ένας εκ των 2 ακούγεται ότι έχει πει όχι σε 3 ομάδες που του προσέφεραν και χρήματα εν μέσω covid 19..καλη αρχή σε όλες τις ομαδες

Φίλε δημητσανα τα λεφτά δεν είναι το παν για κάποιους σαν κάποιους παίχτες που είχατε πέρσι.. Υπάρχουν παιδιά που παίζουν για την φανέλα.. Ισχύει ότι απέρριψε προτάσεις γιατί και για εμάς είχε ακουστεί ο αμυντικός αλλά και για άλλη ομάδα της Τρίπολης.

θΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.