Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χρονόπουλος

Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χρονόπουλος

Ιούλιος 06, 2017 - 09:58
2 σχόλια

Δεν είναι μόνο ο Μάριος Τσέλλος που άνοιξε τα ''φτερά'' του για τον Παναθηναϊκό αλλά και ο Δημήτρης Χρονόπουλος που λίγες ημέρες νωρίτερα από τον Μάριο έγινε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Ο 15χρονός γκαρντ αφήνει την Τρίπολη για την Θεσσαλονίκη και τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να δείξει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι 15 ετών έχοντας περάσεις στο παρελθόν από τις ακαδημίες της Άμιλλας Τρίπολης και του Αρκαδικού ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τους Δρομείς στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Επίσης είναι μέλος του αναπτυξιακού και είχε κάνει προπονήσεις με προεθνική, ενώ τον παρακολουθούσε ο Ολυμπιακός. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος καταρρίπτει ένα άτυπο ρεκόρ, γίνεται ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που μεταγράφεται σε μία από τις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες, καθώς στα 15 του χρόνια πάει στον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο με υποσχετική

Το Αρκαδικό μπάσκετ έχει την χαρά και την ευτυχία να διαθέτει τρία δικά του παιδιά στις ακαδημίες τριών μεγάλων Ελληνικών ομάδων με τον 16χρονό Γιώργο Μπαλή στον Ολυμπιακό το 2016, τον 17χρονό Μάριο Τσέλλο στον Παναθηναικό το 2017 και τον 15χρονό Δημήτρη Χρονόπουλο στον ΠΑΟΚ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στον Απόλλωνα Πατρών σε παιδιά κάτω των 20 έχει αγωνιστεί ακόμα ένας Αρκάς ο Αντώνης Γεωργακόπουλος το μακρινό πια 1987.

Φωτογραφία: contraepithesi.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πάνω από όλα γουστάρουν και αγαπούν το μπάσκετ τα ίδια τα παιδιά. Από μόνα τους κάνουν ατομικές προπονήσεις τις περισσότερες φορές...... Οι προπονητές έρχονται να συμπληρώσουν μόνο το παζλ και αρκετοί από αυτούς το βλέπουν μόνο ως δεύτερο εισόδημα και μόνο (ευτυχώς όχι όλοι). Μπράβο λοιπόν πρώτα στα ίδια τα παιδιά και στις οικογένειές τους που τα στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια...!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.