Στον Παναρκαδικό ο Νίκος και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Στον Παναρκαδικό ο Νίκος και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Αύγουστος 02, 2017 - 12:21
6 σχόλια

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο.

Ο Νίκος και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος είναι δίδυμοι αδερφοί και αγωνίζονται στην θέση του μεσοεπιθετικού και του κεντρικού μέσου αντίστοιχα, ενώ διαθέτουν πλούσια εμπειρία από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και την Γ' Εθνική Κατηγορία, καθώς ξεκίνησαν την καριέρα τους από τις ακαδημίες της Δόξας Μεγαλόπολης και στην συνέχεια αγωνίστηκαν διαδοχικά σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Ο.Φ. Χολαργού, Δόξα Μεγαλόπολης, Φαλαισία, ενώ μέχρι και την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν και πάλι στην Δόξα Μεγαλόπολης, όντες οι κορυφαίοι παίκτες αυτής.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων τους."  

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αν τους έπαιρνε πριν 10 χρόνια θα έλεγα επιτυχία τώρα τους πήρε για το εφαπαξ.

Καλά την πάνε τη συνεργασία.Ήρθαν όταν η ομάδα πήγαινε για πρωτάθλημα και είχε χίλιους τουλάχιστον φιλάθλους την επόμενη χρονιά σωθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια, φέτος της αλλάζουν και το όνομα και μάλλον θα την πουν ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης.ΕΥΓΕ.

Από τη μια εικοσι χιλιαδες(20000) ευρωπουλα εβγαλε ο δημος μεγαλοπολης στη δοξα για το 2017. Οι αντιδημαρχοι βλασογιανης και τζουβελης εδωσαν αυτό το ποσο στο Δ.Σ. της δοξας που ΤΥΧΑΙΑ είναι προεδρος ο βλασογιαννης και ΝΕΟ μελος ο τζουβελης για να κανουν τι?? Από την άλλη νανος –λυμπεροπουλοι και λοιποι παικτες την κοπανανε για άλλες πολιτειες .Μηπως αξιζει να το δει κανεις??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.