Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γκίτζιας

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γκίτζιας

Αύγουστος 25, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Στον Ολυμπιακό Βόλου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Γκίτζιας με τον νεαρό αμυντικό να ανακοινώνεται και επίσημα από τους ερυθρόλευκους.

Ο Αρκάς άσος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε μία ιστορική ομάδα με υψηλές βλέψεις να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με στόχο την γρήγορη επιστροφή της στα σαλόνια της Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές και με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ο Βασίλης Γκίτζιας έχει μπροστά του ακόμα μία σημαντική πρόκληση στην καριέρα του.

Ο 21χρονός μέσο-αμυντικός με καταγωγή από την Τεγέα μαζί με τον γνωστό Αρκά μάνατζερ Κώστα Λάγαρη βρέθηκε στον Βόλο υπογράφοντας  το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό όπου και θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Βασίλης Γκίτζιας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης, στην συνέχεια πήγε  στην Σπάρτη κατακτώντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το πρωτάθλημα Λακωνίας, στις αρχές της περσινής χρονιάς στην Ερμιονίδα για να πάει και πάλι στην Σπάρτη στα μέσα της σεζόν και να πανηγυρίσει ακόμα ένα πρωτάθλημα αυτό της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Football League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.