Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα το πρώτο σπίτι στην Τρίπολη

Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα το πρώτο σπίτι στην Τρίπολη

Νοέμβριος 02, 2020 - 22:22
9 σχόλια

Δεν μας πτοεί κανένας κορωνοϊός και η διάθεσή μας είναι πάντα ανεβασμένη....καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχουμε με αποστάσεις και προσοχή..

Η φωτογραφία ανήκει στην Ο.Μ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: info@arcadiaportal.gr, την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας


9 Σχόλια

Καλά Χριστούγεννα και καλή ζωή δεν γίνεται με αποστάσεις και μάσκα σουργελα. Θέλετε να μας πείσετε ότι γίνεται να ζούμε έτσι αλλά θα το καταλάβετε σε λίγο που θα ξεσπάσει ο κόσμος ρε ότι δεν θα σας ανεχθούμε άλλο. πάντα είχαμε γρίπη και ιούς και κολονοιους είμαστε και κάποιοι και είμαστε πολλοί που έχουμε μια στάλα νιονιο. Ψεκασμοί είστε εσείς σουργελα που φοβάστε έναν ιό που στην συντριπτική πλειοψηφία όσοι τον κολλήσουν θα έχουν καθόλου η ήπια συμπτώματα. Η θνησιμότητα είναι κάτω από το 1% το πει τώρα και ο Π.Ο.Υ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΑ......

05:43 Τώρα που μίλησες "σοφά " πήγαινε να πιείς τον φραπέ σου και να αμπελοφιλοσοφίσεις με τους ομοίους σου πανεπιστημονα.

Καλά κρασιά!!!! Και όταν θα κάνουμε Χριστούγεννα κλεισμένοι στο σπίτι, χωρίς παπά να μας διαβάσει, τα ξαναλέμε. Πληρώθηκαν καλά τα ΜΜΕ για να λένε αυτά που λένε.

Εσύ 8:51 που διαφωνείς με αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω; Είναι δυνατό κατά την άποψή σου να ζήσουμε με αυτόν τον τρόπο; Ως πότε; Δυο εβδομάδες υπομονή λέγανε στην αρχή και πάμε στο χρόνο. Δεν γίνεται φίλε μου να ζήσουμε έτσι άλλο θα γίνει το μπαμ και θα είναι μεγάλο.

θα ξεσπασεις εν μέσω θανατηφόρας πανδημίας γιατί δε θα κάνεις χριστούγεννα όπως θέλεις? Δηλαδή πως θα ξεσπάσεις ? θα αρχίσεις να κάνεις μελομακάρονα ?

14:18 Πρόσεξε εσύ επαναστάτη του καναπέ μήπως αντί για το μεγάλο "μπαμ", ακουστεί το μεγάλο "σκρατς" από το καλσόν σου που θα σκιστεί

Μα καλά ακούτε τι λέτε; Που ξέρετε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει ο ιός στον ξενιστή αργότερα; Τώρα τον μελετάμε και τα μόνα μας όπλα είναι η απόσταση, η μάσκα και η ατομική ευθύνη. Γίνατε όλοι επιστήμονες από τους καναπέδες σας. Σταματήστε λοιπόν την γκρίνια κάτω από μια αστεία και αισιοδοξη είδηση, και κοιτάξτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.