Στο τέλος βαθμό με αρΧηγό... Λαμία - Αστέρας 1-1

Στο τέλος βαθμό με αρΧηγό... Λαμία - Αστέρας 1-1

Ιανουάριος 27, 2020 - 21:57
6 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πλήρωσε ακριβά την μία και μοναδική του αμυντική ολιγωρία με την Λαμία να τον τιμωρεί και να σκοράρει, έμεινε με παίχτη λιγότερο στην συνέχεια αλλά με ψυχή και αυταπάρνηση κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να φύγει με την ισοπαλία.

Ο Μπιανκόνι έδωσε το προβάδισμα στην Λαμία στο 64' με τον Ματίας Ιγκλέσιας να ισοφαρίζει στο 90ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Σουάρεθ σε ένα κομβικό σημείο ωστόσο δεν στοίχισε τελικά στην αρκαδική ομάδα.

Κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με τον Αστέρα Τρίπολης να δικαιώνεται για το γεγονός πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε διαχειρίστηκε σωστά τις συνθήκες του αγώνα και πήρε τον βαθμο της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να πιέσει ψηλά και να κερδίσει μπάλες κοντά στην περιοχή της Λαμίας και κάπως έτσι είχε τις δύο πρώτες ευκαιρίες με το φάουλ του Λουίζ Φερνάντεθ και το σουτ του Χαουρέγκι που πέρασαν έξω με την Λαμία να απαντάει στις ευκαιρίες με τον αδύναμο πλασέ Ρόανιτς στο 17'. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή να έχουν την τιμητική τους και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χώρις κάποια άλλη σημαντική φάση.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε καλά για την αρκαδική ομάδα με την Λαμία να ανεβαίνει και να δείχνει τις προθέσεις τις χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από τα κιτρινομπλέ καρέ. Στο 64΄όμως και έπειτα από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης ο Μπιανκόνι που είχε περάσει ως αλλαγή τα εκμεταλεύτηκε και έκανε το 1-0 ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στο 72' ο Σουάρεθ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίχτη λιγότερο. Στο 78΄οι κιτρινομπλέ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του Ιγκλέσιας να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου. Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε ξανά με την Λαμία να ην ρισκάρει και τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκει την στιγμή του με το πέναλτι που κέρδισε ο Ιγκλέσιας στο 87ο λεπτό έπειτα και από χρήση VAR με τον αρχηγό Ματίας Ιγκλέσιας να αναλαμβλανει την ευθύνη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 90ο λεπτό για το τελικό 1-1.

ΛΑΜΙΑ: Θεωδορόπουλος - Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας (10’ λ.τρ Βύντρα), Αντέτζο, Σκόνδρας - Μπεχαράνο, Δημούτσος,- Ρόμανιτς,Βασιλόγιαννης, Ταϊρόν (60’ Μπιανκόνι) – Καραμάνος (92’ Σασί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος –Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Σουάρες, Βλάχος – Βαλιέντε (65’ Ινγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα, Τασουλής (74’ Αντζουλάς) – Φερνάντεθ, Χαουρέγκι.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Να δώσετε το βραβείο MVP στον Παπαδοπουλο που έπαιζε σαν κοιμισμένος με συνεχόμενα λάθη , όχι δηλαδή ότι και οι υπόλοιποι έπαιζαν καλύτερα και ιδιαίτερα ο αρνητικότατος Φερνάντεζ !! Σε μια κακοποίηση του ποδοσφαίρου, μια ευκαιρία παρουσιάστηκε να κερδίσει ο Αστέρας σήμερα απέναντι σε μια ανύπαρκτη Λαμία και να έχει ελπίδες για την 6άδα και την κλώτσησε ως συνήθως .... Ο βαθμός που πήρε δεν άξιζε ! Αν δεν αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα στους τεμπέληδες δεν πρόκειται να δούμε κάτι καλό στην ομάδα ....

Ο προπονηταράς μας δεν έβλεπε τί γινόταν ;; Ηταν ομάδα αυτή για Σούπερ Λίγκα ;;; Μόνο με καμπάνες μπορεί να γίνει κάτι , γιατί αλλιώς οι ''παιχτούρες'' μας θα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία . ! Αν στο τέλος του μήνα βλέπουν το μισθούλη τους να μειώνεται στο μισό και βάλε , τότε να δεις τρέξιμο που θα κάνουν στο γήπεδο... οπότε θα έρχονται και τα καλά αποτελέσματα ! Για κάντε μια δοκιμή ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.