Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Ιανουάριος 03, 2011 - 13:07

Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Εργοτέλη μπήκε από σήμερα ο Αστέρας, με τη σημερινή (πρωινή) προπόνηση να γίνεται κάτω από καταρρακτώδη βροχή.
Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας που αντιμετωπίζουν όλοι στις τάξεις της ομάδας τον αγώνα με τον Εργοτέλη, είναι ότι όλες αυτές οι μέρες δεν υπήρχε καθόλου ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, αφού τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα την Πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

 
Όλο αυτό το διάστημα, το βάρος της προετοιμασίας έπεσε πάνω σε θέματα τακτικής εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη. Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έγινε και το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό».
Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Σαλίμ Αράς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ριμκεβίτσιους που έχει πυρετό.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί (10.30 π.μ.) και αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης.

Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Αστέρα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοίκηση του Αστέρα πραγματοποίησε το καθιερωμένο ρεβεγιόν για την έλευση του νέου έτους.

Στο κέντρο «Πεινακοθήκη» διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου έτους.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο φροντιστής της ομάδας Σωτήρης Γκοργκόλης, που κέρδισε το φλουρί στην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος υπάλληλος της χρονιάς.
Από το Novasports 2 ο αγώνας
Από το Novasports 2 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Εργοτέλη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (5/1/2011) στην Τρίπολη και θα ξεκινήσει στις 3.00 μ.μ.
 

Ειδήσεις: