Στο πλευρό του Άξιον Εστί ο Αστέρας

Στο πλευρό του Άξιον Εστί ο Αστέρας

Ιούνιος 02, 2016 - 16:01
1 σχόλια

Για ακόμη μία φορά ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στηρίζοντας την ημέρα αιμοδοσίας του Άξιον Εστί για τα παιδιά με καρκίνο.

Στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη το πρωΐ της Πέμπτης (2/6) το παρών έδωσαν εκπροσωπόντας την αρκαδική ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος του Αστέρα  Δημήτρης Μποροβήλος και ο υπέυθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Γιάννης Ντάλας.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook την φωτογραφία από την επίσκεψη στο Άξιον Εστί γράφοντας τα εξής:

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει, όπως πάντα, τις αιμοδοσίες του Άξιον Εστί σε συνεργασία με το Παίδων Αγία Σοφία για τα παιδιά με καρκίνο. Σήμερα και την Παρασκευή (03/06), 11:00-17:00, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος! 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το μπράβο επίσης αξίζει σε χιλιάδες ανώνυμους ανθρώπους που προσφέρουν αίμα χωρίς προβολή. Σε κάθε περίπτωση ηαγάπη που προσφέρεται είτε έτσι είτε αλλιώς έχει πραγματική αξία και αξίζουν συγχαρητήρια.Τέλος είναι θέμα ανθρωπιάς η προσφορά και οι ειδικές αναφορές σε καμμία περίπτωση δεν κινητοποιούν τα αισθήματά μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.