Στο Κάστρο Γερακίου ο Ρίζος και ένας πρώην Αστεριανός

Στο Κάστρο Γερακίου ο Ρίζος και ένας πρώην Αστεριανός

Σεπτέμβριος 23, 2017 - 14:38
2 σχόλια

Δεν είναι μόνο η Ένωση Πελλάνας που θα έχει έντονο Αρκαδικό χρώμα την νέα αγωνιστική σεζόν αφού μία ακόμα Λακωνική ομάδα βάζει στο ρόστερ της και ενισχύεται με ποδοσφαιριστή από τον νομό μας.

Ο λόγως για το Κάστρο Γερακίου που απέκτησε τον Γιώργο Ρίζο. Ο Τεγεάτης επιθετικός με πλούσια εμπειρία από τα Αρκαδικά γήπεδα μιας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Τεγέα και Παγγορτυνιακό ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα στην γειτονική Λακωνία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πλην του Γιώργου Ρίζου στο Κάστρο αγωνίζεται και ο Γιώργος Νίκιας που υπήρξε μέλος των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης τα προηγούμενα χρόνια καθώς το Γεράκι αποτελεί το μέρος καταγωγής του νεαρού ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως Ρίζος και Νίκιας σκόραραν με το "καλημέρα" στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας τους για το κύπελλο Λακωνίας πριν από μία εβδομάδα στην νίκη με 3-1 για το Κάστρο κόντρα στους Ταξιάρχες Νιάτων.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπαλαμπάνος

Αντώνης Χρονάκης


2 Σχόλια

Το ποιό κοντινό χωριό σε αυτούς είναι το Λεωνίδιο τώρα από Πού τους περνουν αυτούς Δεν ξέρω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.