Στο 50% της καταμέτρησης, πρώτος ο Μητσοτάκης

Στο 50% της καταμέτρησης, πρώτος ο Μητσοτάκης

Ιανουάριος 10, 2016 - 21:42
3 σχόλια

Η εκτίμηση του αποτελέσματος στο 50% των καταμετρημένων ψήφων δείχνει προβάδισμα Μητσοτάκη, και μάλιστα μη αναστρέψιμο.

Συγκεκριμένα, στο 28% της ενσωμάτωσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρισκόταν στο 53,4% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 46,6%. Όταν η ενσωμάτωση έφθασε στο 42%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρισκόταν στο 51,2% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 48,8%. Στο 51% της ενσωμάτωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε μπροστά με 50,2% έναντι 49,8%. 

Στο σημείο αυτό, στο «στρατηγείο» του πρώην προέδρου της ΝΔ επικράτησε «παγωμάρα» και σταμάτησαν οι διαρροές περί νίκης.

Σχολιάζοντας τα αρχικά αποτελέσματα που μεταδίδονταν από την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη τα εκλογικά τμήματα της Αττικής, καθώς και ότι το προβάδισμα του κ. Μητσοτάκη σταδιακά διευρύνεται. 

Εν τω μεταξύ, νωρίς, πρώτος και μέσω Twitter έδωσε τα συγχαρητήριά του στον «νέο πρόεδρο» της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία» ανέφερε.

Λίγο μετά έκανε δεύτερη ανάρτηση αναφέροντας συγκεκριμένα τον κ. Μητσοτάκη. 

«Και για όσους έμειναν με την απορία, συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη» συμπλήρωσε.

Σημειωτέον ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε εκφράσει τη στήριξή του ευθέως στον κ. Μητσοτάκη, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας απλώς την είχε υπαινιχθεί. Παρ' όλα αυτά, είναι ο πρώτος που δίνει συγχαρητήρια...

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Επομένως, στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση η Ν.Δ. θα καλέσει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν όλα τα καλούδια του νεοφιλελευθερισμού: την εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους, την περικοπή μισθών-συντάξεων, την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την πώληση του εθνικού πλούτου στους ιδιώτες, ντόπιους και ξένους, την αύξηση της ανεργίας. Πόσους θα βρει, πέρα από τον γελοίο παρατηρητή, τον Α ρε τρόικα πόσο άργησες, τον σύντροφο προβοκάτορα, τον Πωλ Τόμσεν και κανα-δυο ακόμα που τώρα μου διαφεύγουν;

Κυριάκο μη βάλεις γουρνοπούλες, να σου κουβαληθεί ο Κώστας

Ενώ τώρα με την "αριστερή κυβέρνηση" έφυγε η τρόικα δεν ξεπουλήσαμε τα αεροδρόμια τα λιμάνια τον Αστέρα βουλιαγμένης!! Ουστ απο εδώ κοπρόσκυλα της αριστεράς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.