Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League

Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League

Ιούλιος 14, 2022 - 09:41
0 σχόλια

Η Super League έκανε γνωστή την ημερομηνία της κλήρωσης που είναι για της 25 Ιουλίου για το καινούριο πρωτάθλημα καθώς και τις αποφάσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι αποφάσεις της Λίγκας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που έχει καθοριστεί για τις 20 Αυγούστου:

Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων της 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League.

Σε συνέχεια σχετικής πρότασης του προέδρου Δ.Σ., η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. το προσεχές διάστημα, θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.