Πολιτιστικό Καλοκαίρι Βόρειας Κυνουρίας: Έρχονται μεγάλα ονόματα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Βόρειας Κυνουρίας: Έρχονται μεγάλα ονόματα

Ιούλιος 14, 2022 - 09:48
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι, όπως γενικά επικρατεί να λέγεται ο θεσμός που συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από κάθε Δήμο στη χώρα μας, έχει ξεκινήσει.

Οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις, τα δρώμενα και τα ανταμώματα συλλόγων, οι υπαίθριες εκθέσεις αλλά και κάθε είδους δράση με σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, δίνουν μια «ανάσα» στον πνιγηρό, από άποψη πολιτιστικών δράσεων, χειμώνα στην Αρκαδία, και φυσικά επισκεψιμότητα, αφού ελκύουν το ενδιαφέρον των τουριστών.

Όπως μαθαίνουμε, στη Βόρεια Κυνουρία το αμέσως επόμενο διάστημα, τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν μεγάλα ονόματα που θα κοσμήσουν το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, συναυλία θα πραγματοποιήσει πολύ ηχηρό όνομα του έντεχνου τραγουδιού, αλλά και άλλοι καλλιτέχνες, όχι μικρότερης αξίας ή δημοφιλίας.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις, οι οποίες, όπως είπαμε, θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου, είναι ήδη μέσα Ιουλίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.