Στήριξη από Καϊλή και Ανδρουλάκη στον Κωνσταντινόπουλο για την προεδρεία

Στήριξη από Καϊλή και Ανδρουλάκη στον Κωνσταντινόπουλο για την προεδρεία

Μάρτιος 23, 2015 - 14:34
3 σχόλια

Στις 21 Μαρτίου ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρεία του κόμματος. Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του, «νέο κόμμα, νέα σχέση, νέα εμπιστοσύνη είναι ο δρόμος», δίνοντας το στίγμα των απόψεων και των προθέσεών του για τα επόμενα βήματα του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του βουλευτή Αρκαδίας στέκονται οι «νέοι] Εύα Καϊλή και Νίκος Ανδρουλάκης, οι οποίοι συζητούν πυρετωδώς για την προώθηση της υποψηφιότητας. Από την άλλη πλευρά, η Φώφη Γεννηματά στηρίζεται από την παλαιότερη γενιά, όπως οι Παπαϊωάννου και Γείτονας. Ο έτερος δελφίνος Ανδρέας Λοβέρδος δεν μένει άπραγος, καθώς συστηματικά και αθόρυβα αποφεύγει τις εσωκομματικές κόντρες και συγκρούσεις.

Ωστόσο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραμένει ακόμα πρόεδρος και οπωσδήποτε δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, και επειδή η κυρία Καϊλή, όπως άλλωστε και ο κ. Κωνσταντινόπουλος και ο κ. Ανδρουλάκης, έχουν συνεργαστεί στενά μαζί του, δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ να προτείνει τελικώς την κυρία Καϊλή για την προεδρεία, η οποία, σημειωτέον, είχε ξεπεράσει στις πρόσφατες Ευρωεκλογές τους 130.000 σταυρούς και μπορεί να αντιμετωπίσει τόσο την κυρία Γεννηματά όσο και τον κ. Λοβέρδο.


3 Σχόλια

Η λογική στο κίνημα πρυτανεύει και μέρα με τη μέρα εδραιώνεται η ανάγκη της αλλαγής σελίδας.Η νέα γενιά του σοσιαλδημοκρατικού χώρου ενωμένη έχει όλα τα φόντα να επαναφέρει την παράταξη εκεί που της αξίζει: σε θέση προγραμματιστή και διαμορφωτή των κοινωνικοπολιτικών τεκταινόμενων στη χώρα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.