Στην Τρίπολη «εγκλωβίστηκε» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Τρίπολη «εγκλωβίστηκε» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ιούλιος 25, 2018 - 10:51
10 σχόλια

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κινέτα την 23η Ιουλίου και ο συνεπακόλουθος αποκλεισμός της Εθνικής οδού Κορίνθου - Αθηνών, είχε ως αποτέλεσμα να φιλοξενηθεί στην Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μεταβεί με τη συνοδεία του στη Μονεμβασιά, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 197 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Ωστόσο, μετά το πέρας της επίσημης επίσκεψης, δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψει προς Αθήνα, εξαιτίας της τρομερής πυρκαγιάς και ενώ είχε ήδη αναχωρήσει από τη Λακωνία.

Έτσι, φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, όπου πέρασε τη νύχτα.


10 Σχόλια

Έτσι κι αλλιώς εγκλωβισμένος στην Νότια Ελλάδα θα είναι αφού δεν νομίζω να ξανανέβει πάνω από τα Τέμπη με την στήριξη που έδωσε στην συμφωνία των Ψαράδων στις Πρέσπες!!!

Δεν σ' αρέσει η Βόρεια Μακεδονία; Ε τότε θα συνεχίσει να λέγεται από όλο τον κόσμο σκέτα Μακεδονία. Και εσύ θα νομίζεις ότι λέγεσαι έλληνας αλλά όταν θα πηγαίνεις στο εξωτερικό θα λες "I am greek" ηλίθιε.

Εσένα ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ αμερικανοτσολιά 23:06 σε ενοχλεί το greek;

Ας τους λέει και ο Άρης Μακεδονία. Εμείς αμερικανοτσολιά 23:06 δεν πρέπει να πουλήσουμε το brandname που λένε τα αφεντικά σου. Για μένα υπάρχει ένας ακόμα λόγος. Το αίμα του ελληνικού λαού που χύθηκε για να την ελευθερώσει. Ψιλά γράμματα για σας τους κονσερβοκούτιδες.

Μην γράφεις ψέματα. Η επίσημη ονομασία των Σκοπίων για τον υπόλοιπο κόσμο είναι ΠΓΔΜ ή FYROM. Έχει τεράστια σημασία ότι εμείς, Η ΕΛΛΑΔΑ, τους αποδεχόμαστε ως Βόρεια Μακεδονία. Η Νότια Κορέα ας τους λέει όπως θέλει. Η Ελλάδα όμως συνορεύει μαζί τους, η Ελλάδα έχει την Μακεδονία. Η αναγνώριση από την Ελλάδα των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία, ως Μακεδονική εθνότητα και ότι μιλούν την Μακεδονική γλώσσα, είναι τεράστια ήττα με μόνο δυο αιτίες. Τον πρωθυπουργό και τον υπουργό εξωτερικών.

23:06 Το πόσο άσχετος με το θέμα της Μακεδονίας είσαι, φαίνεται από αυτά που γράφεις και μάλλον με αυτά που σου είπε το κόμμα σου να γράψεις αστοιχείωτε, αγράμματε, ανιστόρητε, μπουρδολόγε!!!Όσο για το ηλίθιος που μου προσάγεις μάλλον είναι το όνομά σου και μας το αποκάλυψες προφανώς κοιτάζοντας εκείνη την ώρα τον καθρέφτη σου και το έγραψες!!!

Πενία λογο-τέχνας κατεργάζεται!!!!Έτσι δεν είναι 13:07;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.