Στην τελική ευθεία για τον Χαραυγιακό ο Παναρκαδικός

Στην τελική ευθεία για τον Χαραυγιακό ο Παναρκαδικός

Δεκέμβριος 09, 2021 - 19:48
8 σχόλια

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναρκαδικού ο οποίος την Κυριακή (12/12, 15:00) αναμένεται να υποδεχθεί στην έδρα του στην Τρίπολη τον Χαραυγιακό για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα τους στο Φωστήρα, την ισοπαλία τους με τον Ερμή και το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής και έτσι το πρόγραμμα των προπονήσεων και η ένταση έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι κόντρα στον Χαραυγιακό αναμένεται να καθίσει για πρώτη φορά στον πράσινο πάγκο και να κάνει το ντεμπούτο του και ο νέος προπονητής της ομάδας Γρηγόρης Παναγιώταρος.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

θα εχει αντίπαλο και εναν απο τους ΠΑΛΙΟΥς ΠΑΙΚΤΕΣ του παναρκαδικου εδω και χρονια που εκαναν προσφυγες μην χασουν καμιά δραχμή , για αυτο οχι έλεος παιδιά ΣΧΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ

Θα ηταν ωραια εικονα για την ομαδα και την πολη να βαλουν τον Σχιζα να βριζει καποιον που απλα ζητουσε τα λεφτα του .Μπραβο και εις ανωτερα,γιατι αυτη παιδεια περναει στις ακαδημιες που φτιαχνετε τρομαρα σας.

Όχι α τοπικό,γ θα πάτε εσείς και πολλές άλλες ομάδες με το μυαλό που έχετε.ρεεε καλά σας έκανε ο άνθρωπος.τα λεφτά του ζητάγε.εσυ πονηριδη θα άφηνες το παιδί σου να εργάζεται χωρίς να πληρώνεται?άιντε από δω.

9.34 Η πολη θαυμαζει την παιδεια σου αλλα αν οντ ς ηταν παιδι σου τι θα εκανες? Οσο για τον Σχιζα ειναι υπαιτιος για την καταντια της ομαδας κοινη ομολογια οσων υπηρετησαν αλλα και υπηρετουν την ομαδα,οποτε αμοληστε τον μεθαυριο να φαει τον παιχτη που ζητουσε τα δεδουλευμενα του.Μπραβο ομαδαρα Μπρος Πισω που λεει και ο Ποποτας,και αυτος Αρκας ηταν στο Εργο.........

ΛΑΓΑΒΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.