Στην Super League και την νέα σεζόν ο Διαμαντόπουλος

Στην Super League και την νέα σεζόν ο Διαμαντόπουλος

Ιούνιος 22, 2018 - 17:23
4 σχόλια

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτησίας της Super League ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα να συμπεριλαμβάνει και τον Αρκά ρέφερι Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βάση και την πολύ καλή περσινή του χρονιά βρίσκεται στην λίστα με τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές συνεχίζοντας την παράδοση παράλληλα αναδεικνύοντας ​την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον ΣΔΠ Αρκαδίας.

Αναλυτικά τα ονόματα των διαιτητών:

Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Στην πολύ καλή περσινή του χρονιά, συμπεριλαμβάνεται και το παιχνίδι ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ, που ακύρωσε στο 4ο λεπτό κανονικό γκολ του Πλατανιά και το παιχνίδι ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ, που δεν είχε δώσει δύο καθαρά πέναλτι στην ΑΕΚ , στο 1ο και στο 3ο λεπτό ; Υπενθυμίζω ότι τη στιγμή που συνέβησαν αυτά, το πρωτάθλημα βρισκόταν στην κορύφωσή του.

Είπε ο κομπλεξικός,αποτυχημένος και ανώνυμος που από την λεπτομέρεια του σχολίου του δεν πρέπει να έχασε αγώνα του Άρη..

Γειά σου ρε ακομπλεξάριστε, επιτυχημένε και επώνυμε ... RBF !!! (εδώ γελάνε), αφού δεν καταφέρνεις να απαντήσεις με επιχειρήματα στα όσα συγκεκριμένα αναφέρει στο σχόλιό του ο Anonymous, καταφέρεσαι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι φυσικά και χαρακτηρίζουν εσένα. Καλό ύπνο και όνειρα γλυκά !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.