Στάικος Βεργέτης: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας» (vid)

Στάικος Βεργέτης: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας» (vid)

Οκτώβριος 01, 2015 - 23:06
1 σχόλια

Στο γεγονός πως το πρώτο γκολ της Σάλκε επηρέασε την ομάδα του αλλά και στην διαφορά ποιότητας του αντίπαλου στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Σάλκε.  

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του κρατάει από το παιχνίδι τις εμπειρίες ενός αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου που θα βοηθήσει αγωνιστικά τον Αστέρα στην συνέχεια ενώ απάντησε και για ματς με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Σίγουρα πιστεύω ότι στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου το πρώτο γκολ μας επηρέασε και έκτοτε ο αντίπαλος ανέβασε τον ρυθμό του και κάπου χαθήκαμε. Μέχρι εκείνη την στιγμή είχαμε καλή οργάνωση, ελέγχαμε τον αντίπαλο προσπαθώντας να τον κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας και σε δύο τρεις περιπτώσεις προσπαθήσαμε να απειλήσουμε μπροστά όμως το γκολ μας αποσυντόνισε.

Στο ημίχρονο είπαμε να μην πάρει έκταση το σκορ και να κρατήσουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο μέσα στα καθήκοντα θέσεων που είχαμε μέσα στο γήπεδο πράγμα που το έπραξαν τα παιδιά δεχόμενοι λίγες φάσεις».

Για το αν έπαιξε ρόλο η έλλειψη εμπειρίας: «Είναι θέμα ισορροπίας η οποία χάθηκε από την στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Θεωρώ πως κάπου παίρνει ψυχολογία ο αντίπαλος, κάπου του βγαίνουν οι αυτοματισμοί, κάπου ανεβάζει στροφές και εκεί εμείς αντιστοίχως πέσαμε. Όμως κατεβλήθη μία μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο και αυτό πρέπει να το δούμε και να το αξιολογήσουμε θετικά».

Για τις απουσίες: «Οι απουσίες σαφώς και επηρεάζουν την λειτουργία μίας ομάδας. Όμως όπως έχω πει και στο παρελθόν όταν έχεις 11 υγιείς παίχτες οι οποίοι βρίσκονται στο ρόστερ του Αστέρα είναι ανταγωνιστικοί και είναι ικανοί παίχτες  για αν αναπληρώσουν την κάθε απουσία. Πιστεύω πως υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων και αυτό επηρέασε πιο πολύ τις ισορροπίες του αγώνα παρά οι απουσίες».

Για το τι κρατάει ο Αστέρας από αυτό το παιχνίδι και για τους αγώνες που ακολουθούν με το ΑΠΟΕΛ: «Σαφώς και υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για να κρατήσεις από τέτοια παιχνίδια. Εκτός από τις εμπειρίες που αποκτούν οι παίχτες μας αφού δεν αγωνίζονται συχνά σε  τέτοιου είδους  υψηλού επιπέδου αγώνες αποκτούμε και έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό που θα μας ωφελήσει στα επόμενα παιχνίδια.

Σε ότι αφορά τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι είναι 6 αγώνες και όταν έρχεται η στιγμή του κάθε παιχνιδιού θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το κάθε ματς. Θα δώσουμε την μάχη μας σε όλα τα παιχνίδια και από κει και πέρα θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - Βεργέτης Schalke04


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ασφαλώς και υπήρχε διαφορά δυναμικότητας Στάικο !! Ομως δεν δικαιολογείται με τίποτα οι παίχτες να παραδίνουν τα όπλα μετά από ένα τέρμα !! Αυτό είναι υποχρέωση του προπονητή να τους το βάλει στο μυαλό !!! Και κάτι άλλο . Οταν βλέπεις κάποιον παίχτη ότι δεν τραβάει , δεν τον κρατάς μέχρι το 80 λεπτό !! Τον αλλάζεις αμέσως για να μην πάρει στο λαιμό του και τους υπόλοιπους !! Και στον αγώνα υπήρξαν δυο τρείς που από την αρχή σερνόντουσαν !! Αυτή είναι η διορατικότητα του προπονητή ! Και το τρίτο . Στις στημένες φάσεις και ιδιαίτερα στα κόρνερ , ο τερματοφύλακας δεν κάθεται μονίμως κάτω από τα γκολπόστ !! Γιατί αν πιάσει κεφαλιά ο αντίπαλος και πάει προς το τέρμα , είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φάει γκόλ !! Βγαίνει λοιπόν και από την πλεονεκτική θέση που έχει με το άλμα και τα χέρια του διεκδικεί με αξιώσεις την μπάλα !! Αν τον ακουμπήσει αντίπαλος του κάνει φάουλ !! Αυτό δεν το λέει κανείς στους γκολκήπερ που διαθέτεις ;;; Πόσα τέρματα πρέπει να δεχτεί η ομάδα από τέτοιες στημένες φάσεις που ο τερματοφύλακας κάθεται στη γραμμή του τέρματος και περιμένει να του έρθει η μπάλα στα χέρια ;;; Αμ δε !!!! Αυτά .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.