Στάικος: Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό

Στάικος: Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό

Αύγουστος 22, 2022 - 13:47
1 σχόλια

Στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε στην μαχητικότητα των παικτών του αλλά και στο ότι ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος.

Αναλυτικά

«Αναμφίβολα, ήταν μία δύσκολη πρεμιέρα. Είχαμε πιο παθητικό ρόλο. Θέλουμε να έχουμε κατοχή, αλλά, κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ήταν πολύ εύκολο. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου ο Ολυμπιακός μας πίεσε, στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι.Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές μου».

Για τα τακτικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του: «Είδαμε κάποια στοιχεία, παρότι είχαμε δύσκολο αντίπαλο. Σίγουρα, όμως χρειάζεται να βελτιώσουμε πάρα πολλά ακόμα».

Για τον Παντελάκη: «Περιμένουμε κάτι πιο επίσημο για να ξέρουμε το πως θα τοποθετηθούμε επί του θέματος. Ελπίζω να είναι όλα καλά».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.