Στα ημιτελικά η 124 ΠΒΕ στο ποδόσφαιρο (pics,vid)

Στα ημιτελικά η 124 ΠΒΕ στο ποδόσφαιρο (pics,vid)

Απρίλιος 04, 2017 - 15:28
0 σχόλια

Τη ν πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αεροπορίας πήρε η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης επικρατώντας με σκορ 2-0 της 112 Πτέρυγας Ελευσίνας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου.

Η ομάδα του αξιωματικού-προπονητή Παναγιώτη Μανούχου με την νίκη της αυτή πήρε την πρόκριση για τους ‘’4’’ του θεσμού βάζοντας για μία ακόμα χρονιά πλώρη για την κατάκτηση του τροπαίου και μιας μεγάλης πορείας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν οπλίτες αλλά και αξιωματικοί που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο αλλά την ΠΒΕ 124 να βγάζει περισσότερη ποιότητα και τελικά να παίρνει την νίκη-πρόκριση.

Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου αθλητισμού ΓΕΑ Σμήναρχος κ. Φωτίου για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων στα πλαίσια της προαγωγής του αθλητισμού στην Αεροπορία τονίζοντας πως οι αγώνες αυτοί πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθε μεταξύ των μονάδων.

Στα αγωνιστικά η 124 ΠΒΕ Τρίπολης ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και  με δύο τέρματα του Χουσελά (από ένα σε κάθε ημίχρονο) έκαμψε την αντίσταση της 112 Πτέρυγας Ελευσίνας.

Η 124 ΠΒΕ Τρίπολης εκτός από τα δύο γκολ του Χουσελά που τις έδωσαν την νίκη έχασε και πολλές ακόμα ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο για ακόμα μεγαλύτερο σκορ δείχνοντας πως είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν και φέτος το τρόπαιο και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί  πως με την 124 ΠΒΕ Τρίπολης αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα και ο Γιώργος Αρδάμης του Παναρκαδικού οποίος είναι νεοσύλλεκτος οπλίτης και υπηρετεί την θητεία του.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Video: 

Arcadia Portal.gr Νίκη για την 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.