Στα δέκα καλύτερα γκολ της Ευρώπης του Λαμέλα με τον Αστέρα

Στα δέκα καλύτερα γκολ της Ευρώπης του Λαμέλα με τον Αστέρα

Ιούλιος 28, 2015 - 17:04
0 σχόλια

Η UEFA επέλεξε τα δέκα καλύτερα γκολ της περασμένης αγωνιστικής σεζόν και ανάμεσα τους υπάρχει και ένα τέρμα με "άρωμα" Αστέρα με τον νικητή ωστόσο να αναδεικνύεται στις 27 Αυγούστου στην κλήρωση των Ομίλων του Champions League.

Μαζί με τα γκολ των κορυφαίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νέιμαρ υποψήφιο για καλύτερο γκολ της χρονιάς είναι και αυτό του Έρικ Λαμέλα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Europa League της περσινής αγωνιστικής περιόδου στο White Hart Lane  ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Αστέρα η Λονδρέζικη ομάδα είχε επικτρατήσει με 5-1 με τον Λαμέλα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Ένα από τα δύο προσωπικά γκολ που σημείωσε σε εκείνο το παιχνίδι ήταν και η καταπληκτική του έμπνευση με το σουτ ραμπόνα που  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσίσκι με τον Αργεντινό άσο των "σπιρουνιών" με αυτό του το τέρμα να βρίσκεται στα δέκα καλύτερα που σημειώθηκαν την περσινή σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα και να διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο του best goal.

Εκτός των Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νέιμαρ και Λαμέλα την κορυφαία δεκάδα συμπληρώνουν τα τέρματα των Άαρον Ράμσεϊ, Ολιβέιρα Αντούνες, Κέβιν Ντε Μπρούιν, Βασίλ Κόμπιν και ένα τέρμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών U17 από την Αμπντουλάι Τολόμπα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.