Στ’ αστέρια πάμε…

Στ’ αστέρια πάμε…

Μάιος 06, 2018 - 22:21
25 σχόλια

Τα κατάφερε! Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε τον Παναιτωλικό (0-2), τερμάτισε στην 5η θέση και η Ευρώπη τον καλεί ξανά!

Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, όμως μέσα από την σκληρή δουλειά, το πάθος και την λαχτάρα για τα σαλόνια της Ευρώπης έγραψε ξανά ιστορία και είναι έτοιμος να προσθέσει ακόμη έναν προορισμό στα τόσα όμορφα ταξίδια!

Ήρθε η ώρα λοιπόν για πανηγυρισμούς. Η Τρίπολη και η Αρκαδία γιορτάζουν την έξοδο στην Ευρώπη, το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα προετοιμαστεί ξανά για τέτοιους σπουδαίους αγώνες και ευχή όλων είναι να κουνηθεί ξανά το σεντόνι!

Στ’ αστέρια πάμε, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι που γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων σε μία αξέχαστη νύχτα γεμάτη περηφάνια.

Οι παίκτες και ο Σάββας Παντελίδης προστέθηκαν στους πρωταγωνιστές της «κιτρινομπλέ» ιστορίας με χρόνο με το χρόνο γίνεται μεγαλύτερη και βάζει τον Αστέρα Τρίπολης στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν αναλογιστεί κανείς ποιες ομάδες ξεπέρασε και φέτος στη βαθμολογία καταλαβαίνει πως η ομάδα έχει εδραιωθεί για τα καλά ανάμεσα στους πρώτους και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να το κάνει.

Ωρα για τραγούδι, ώρα για πανηγυρισμούς, ώρα για τη νέα ευρωπαϊκή έξοδο!

photo credits: asterastripolis.gr

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

@10:14 ---> Το ξίδι ή ξύδι είναι όξινο υγρό που προέρχεται από τη ζύμωση της αιθανόλης του κρασιού σε αιθανικό οξύ, μετά από χρόνια, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και με τη βοήθεια κάποιων χρήσιμων βακτηρίων. Η αντίδραση που σχηματίζεται είναι η εξής: CH3CH2OH + O2 → CH3COOH + H2O. Το pH του ξιδιού διαφέρει από ξίδι σε ξίδι και κυμαίνεται μεταξύ των τιμών 2,4 έως 3,4. Υπάρχουν διάφορα είδη ξιδιού, όπως το βαλσάμικο, το κόκκινο και το άσπρο. Το ξίδι χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στην Ανατολίτικη και Μεσογειακή κουζίνα και σαν όχι τόσο βασικό συστατικό στην Ευρωπαϊκή.

Για να μιλήσω στην γλώσσα των κάφρων...ΒΕΝΤΟΥΖΑ σε όσους έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους τώρα. Όλη την χρονιά, έγραφαν και έγραφαν και τώρα έχουν εξαφανιστεί. Ο τραγικός γαύρος, ο άλλος ο απογοητευμένος που όλο μας έγραφε ότι μας κοροϊδεύει η διοίκηση γιατί δεν έφερε τον Ίσκο, ενώ είναι επίσης πανάκριβα τα διαρκείας στα 120-150 ευρώ για 20+ αγώνες. Αν ήταν 100€ δεν θα είχε πρόβλημα. Τα 20€ τον μάραναν. Που χάθηκαν όλοι οι μίζεροι και οι κομπλεξικοί; Είναι τόσο ξεφτίλες και δεν έχουν καμία ντροπή, που θα τους δείτε πάλι να γράφουν στα πρώτα φιλικά. Ωραία χρονιά, καλή ομάδα. Πιο ψηλά του χρόνου.

ρε γιδια ,χαρειτε αυτο που πετυχε ο αστερας και αφηστε τι κανουν οι αλλοι,εισαστε τοσο λιγοι που χαιρωσαστε και λετε που ειναι οι αλλοι,εμεις ειμαστε παλι στην ευρωπη ,μπορει πρωταθλημα φετος να μην πηραμε,δεν μας αξιζε αλλωστε,αλλα στη χειρωτερη χρονια ever των τλτ 20 χρονων εμεις ειμαστε παλι λεω ευρωπη,καθε χρονο ευρωπη,καθε χρονο στις καλυτερες ομαδες,αλλοι περιμεναν να πανυγηρισουν πρωταθλημα 24 ολοκληρα χρονια,και θα κανουν αλλα δεν ξερω ποσα,οι παοκτζηδες το ιδιο,οι παναθηναικοι αργοπεθαινουν καθε μερα,οποτε χαρειτε το φετινο γιατι απο του χρονου θα εχει παλι φαπες,εδω θα ειμαστε

Ρε κακομοίρη ο γαύρος δεν αξίζε κανένα τίτλο που έχει πάρει οπότε συνέχισε να ζεις στον κόσμο της ψευδαίσθησης και της κοροϊδίας και πάνω απ'όλα να συνεχίσεις να χερεσαι με κλεμμένα κύπελλα και πρωταθλήματα.

Αγαπητέ φίλε των 20.12 εκτός από ανορθογραφος, ασύντακτος, ασυνάρτητος είσαι και αγενής. Κρείττον λοιπόν του λαλειν το σιγαν. Εμείς ούτως ή άλλως θα χαιρόμαστε με την επιτυχία της ομάδας της πόλης μας και χωρίς τη δική σου αγενή προτροπή.

@20:10 - Ο Ολυμπιακός έχει 15 φορές τον προϋπολογισμό του Αστέρα. Σκέψου αυτό το δεδομένο και κάνε την αυτοκριτική σου για την μπαρούφα που έγραψες. Έγραφες όλη την χρονιά και ειρωνευόσουν ότι δεν θα βγει ο Αστέρας Ευρώπη. Ο Αστέρας βγήκε Ευρώπη, έπαιξε ωραία μπάλα και δεν τον νίκησε η ομάδα σου, με το 15πλάσιο προϋπολογισμό, ούτε εντός, ούτε εκτός. Είναι μάλιστα τυχερή που δεν έχασε και τα δύο παιχνίδια. Άσε το κόμπλεξ σου γιατί σε κάνει γραφικό. Πέρα από τα ποδοσφαιρικά, άνοιξε και κανένα βιβλίο γιατί σε κάθε πρόταση έχεις και ορθογραφικό λάθος.

μιλαω οπως μιλατε ,σας πειραζει να σας απανταω με το ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ? ΞΥΔΑΚΙ ο 15.44 δεν εγραψε για καφρους και βεντουζες? εκει δε σας πειραξε ομως,σας πειραζει αυτα που σας εγραψα εγω,ειπα,χαρειτε για φετος γιατι απο του χρονου θα τα ξαναπουμε ,οσα εχουμε ΜΟΝΟ εμεις ,ουτε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ρε γιδια,αυτος ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,ολα ηταν τζουφια εεεεεεεεεεε? αρε ποσο τσουζει

20:10 η Αεκ το πηρε παλι το 08 ,αλλα της το κλεψατε στα χαρτια αν θυμασαι ,επειδη ησουν 5 χρονων τοτε !Συγχαρητηρια στον Αστερα και μακαρι να ερθουν παλι να παιξουν μεγαλοι συλλογοι στην πολη μας

ρε γαύρε -γίδι εσύ έρχεσαι και σχολιάζεις στις σελίδες μας, την ομάδα μας. Εμείς δεν ασχολούμαστε με την δικιά σου. Άρα αν έρχεσαι σε εμάς και σχολιάζεις όποτε χάνουμε, θα σε κράζουμε και εμείς. Εμείς γουστάρουμε τον Αστέρα μας, όπως είναι. Γουστάρουμε να κλείνει τα σπίτια των "μεγάλων". Γουστάρουμε που δεν μας έχεις κερδίσει χωρίς να σου δώσουν μούφα πέναλτι σχεδόν σε όλες μας τις αναμετρήσεις. Είμαστε λίγοι, αλλά γουστάρουμε. Και του χρόνου 3ος ο Γαύρος σου θα τερματίσει.

πρωτον σχολιαζετε εσεις για εμας,κοιτα τα σχολια πριν απο εμενα,δευτερον απο ποτε το ap ειναι σελιδα του αστερα και μπορουν ΜΟΝΟ οι του αστερα να σχολιαζουν? και εμεις να δεις ποσο γουσταρουμε οταν σας χωναμε 7 και 5 και 4 και οσα θελεις γκολ,γκολ εμεις σεντρα εσεις ,αυτα ειναι γουστα και οχι μονο για μια χρονια,αλλα για πολλες ,δεν ειναι τυχαιο !!!

εμείς κράζουμε τον Ραχούλα. Άρα εσύ είσαι ε;;; Δεν υπογράφεις πλέον;;;; ντρέπεσαι τώρα εε;;; 7 γκολ μου θυμίζουν μόνο τα γκολ που έφαγες στη γήπεδο σου στο CL. Αν εσύ θυμάσαι να μου έχεις βάλει ποτέ τόσα, τότε κόψε αυτά που παίρνεις. Το ap είναι για όλους. Οι σελίδες που λένε tag Asteras Tripolis είναι μόνο για εμάς. Αν δεις καμιά να λέει GAY ROS να μπεις να γράψεις ότι θες.

13.30 αν είσαι Τριπολιτσιωτης και κατοικεις στην πόλη, είσαι επιεικώς τραγικός. Θα έπρεπε για την ομάδα της πόλης σου να είσαι τουλάχιστον ουδέτερος.

@6:15 ,Το 08 το κλεψαν απο την Αεκ,το 03 απο τον Παο ,αν τα βαλουμε κατω απο το 1997 και μετα βγαινουν 5-6 πρωταθληματα που δεν τα αξιζαν οι Γαυροι !Αλλα τι να καταλαβουν οι γαυροι εχουν δικο τους κοσμο !Ας καταλαβουν τουλαχιστον οτι τα πετρινα χρονια επεστρεψαν ,και αφηστε να γραφει εδω το καθε 15 χρονο για ραχουλες !!

δεν ειμαι ο ραχουλας και αν θελετε το πιστευετε ,αν δεν ,δε με νοιαζει κιολας, λετε για πρωταθληματα στα χαρτια κλπ,ΟΤΑΝ ο αστερας εμεινε κατηγορια στα ΧΑΡΤΙΑ ,επεσε ο ηρακλης επειδη εφαρμωστηκε ο νομος,τοτε ηταν καλα εεεεεεε,οταν λετε για πρωταθληματα στα χαρτια που πηρε ο ολυμπιακος επειδη εφαρμωστηκε ο νομος ,δεν ειναι καλα,οπως γουσταρετε,ο παοκ που πηρε τον περσινο αγωνα στα χαρτια ηταν καλα εεε,και πηγε με τον πλατανια να παρει το πρωταθλημα,φετος που η αεκ πηρε το πρωταθλημα παλι στα χρτια ηταν καλα εεεεε,μονο οταν το παιρνει ο ΘΡΥΛΟΣ σας καθεται στο λαρυγκι,ΞΥΔΑΚΙ ρεεεεεεε,εχει μελλον

Τελειωσε ο θρυνος μεγαλε ,παρτο χαμπαρι ,θα κυνηγας την τριτη θεση οπως το εκανες την δεκαετια 1987-1997

καλά μας έπεισες ότι δεν είσαι ο Ραχούλας....... "φίλε" , στην συνείδηση όλων των Ελλήνων, ακόμα και των σκεπτόμενων Ολυμπιακών, η ομάδα σου, ο ΟΣΦΠ δηλαδή, έχει κάνει εγκλήματα τόσα χρόνια. Φυσικά έκαναν και οι άλλοι, αλλά εσείς το ξεφτιλίσατε... ΟΚ; Είσαι περήφανος για τον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα;;; Δεν γίνεται να μισούν την ομάδα σας όλοι οι οπαδοί τυχαία... Με όποια Ελληνική ομάδα και να παίζετε θέλουμε να κερδίσει ο αντίπαλος. Για καμία άλλη ομάδα δεν γίνεται αυτό... Καταλαβαίνεις ή τσάμπα γράφω;;; Βγάλε τα κόκκινα γυαλιά και σκέψου λίγο.

Χαλαρώστε κάντε την πλακίτσα σας και μέχρι εκεί. Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ,Άρης κ.λπ. μεγάλα σωματεία από πολλά χρόνια πριν. Ο Αστέρας νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν νίκες, ήττες και ισοπαλίες. Απολαύστε το ποδόσφαιρο όσο γίνεται.

Στα @@ρια μας αν θέλετε να κερδίζουν όλοι οι αντίπαλοι τον Ολυμπιακό. Κατεβαίναμε στο πρωτάθλημα με τον Ζιοβάνι, τον Καρεμπέ, τον Ριβάλντο, τον Ζετεμπεργκ, τον Αμπινταλ, και οι υπόλοιποι με κάτι νούμερα. Και επειδή μας λέτε πρόβατα τους Ολυμπιακούς, βλέπετε φέτος τη συμπεριφορά μας, που δεν δίνουμε το άλλοθι της διαιτησίας σε κανέναν αν και αδικηθήκαμε σε πολλούς αγώνες. Ρίχνουμε φταίξιμο στην ομάδα και τον πρόεδρο. Και η διοίκηση το ίδιο. ¨΄Όχι σαν εσας που αντί να βλέπετε τα χάλια σας το ρίχνατε στην καραμέλα της διαιτησίας.

Από τα 20 τελευταία πρωταθλήματα, τα μισά τα πήρες με το σπαθί σου και τα άλλα με την διαιτησία. Ακόμα και φέτος, με την χάλια ομάδα σου, αν είχες 100% διαιτησία υπέρ σου όπως άλλες χρονιές, και πάλι θα έπαιρνες πρωτάθλημα... Και πάλι θα πανηγύριζες και πάλι θα χαιρόσουν, γιατί ο πρόεδρος σου έλεγε "Με κάθε τρόπο να κερδάει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να ...... ". Τα ξέχασες ή είσαι πολύ μικρός και δεν τα ξέρεις;;;; Τα 10 χρόνια που το πήρες με την διαιτησία, πήρες και τα χρήματα από το CL. Οι άλλοι πως θα ζήσουν;;; Γι αυτό πτώχευσαν όλες οι ομάδες εκτός του ΟΣΦΠ.

@ 10:31,κατεβαινατε με τον τζιοβανι,τον ζαχοβιτς ,τον ποντικη,και τον Δημητροπουλο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.