Σπυράκη: Αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητα - Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ

Σπυράκη: Αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητα - Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ

Δεκέμβριος 16, 2022 - 10:12
1 σχόλια

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

«Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μερικών. https://www.newsbomb.gr/politikh/story/472643/antidraseis-gia-tin-epilogi-tis-spyraki

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.