Σπίρτζης: Η Αρκαδία αξίζει να συμπληρώσει τις υποδομές της (vid)

Σπίρτζης: Η Αρκαδία αξίζει να συμπληρώσει τις υποδομές της (vid)

Ιούλιος 14, 2016 - 17:04
1 σχόλια

Σε κυκλοφορία δόθηκε ο Ανισόπεδος Κόμβος Μεγαλόπολης και η Συνδετήρια Αρτηρία μέχρι την πόλη της Μεγαλόπολης, του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας».

Η εκδήλωση παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου  από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη. Ο υπουργός πριν την εκδήλωση βρέθηκε στο δημαρχείο της Μεγαλόπολης όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Διονύσης Παπαδόπουλος.

«Παραδίδουμε ένα έργο που το περίμεναν οι κάτοικοι της περιοχής οκτώ χρόνια, ένα έργο που μειώνει τη σύνδεση της Μεγαλόπολης κατά 7,5 χλμ με τον κύριο άξονα», ανέφερε ο υπουργός. Διευκρίνισε ότι και μετά από την ενημέρωση του δημάρχου και των κατοίκων τα όποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί θα αντιμετωπιστούν.

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι οι υποδομές είναι ένας κρίσιμος τομέας για να βγει η χώρα από την κρίση. Επίσης, αναφέρθηκε στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθούν οι μελέτες για τη σύνδεση της Τρίπολης με την Αρχαία Ολυμπία, το φθινόπωρο ολοκληρώνεται ο «Μορέας» ενώ θα έχουν και τις μελέτες για το Καλαμάτα-Ριζόμυλος και Πύργος-Τσακώνα-Καλό Νερό, όπου με την ωρίμανση και ολοκλήρωση των έργων αυτών θα ολοκληρωθεί το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου.

«Η Αρκαδία αξίζει να συμπληρώσει τις υποδομές της, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί  πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια»

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε μία ιδιαίτερη ημέρα την 14η Ιουλίου, αφού είναι μία ημέρα που την περίμεναν χρόνια.

«Αυτή η Συνδετήρια Οδός έλειπε τόσα χρόνια και είχε καταδικάσει τη Μεγαλόπολη και ειδικά τις τοπικές της κοινότητες σε απομόνωση και αποκλεισμό. Ένα πρόβλημα που είχε χρονίσει και μάτωνε τη Μεγαλόπολη»

Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να τελειώσουν επιτυχώς και σύντομα οι εργασίες και να παραδοθεί το έργο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σπίρτζης: Η Αρκαδία αξίζει να συμπληρώσει τις υποδομές της


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.