Σπασμένα κολωνάκια για μια ακόμη φορά στους δρόμους της Τρίπολης (pics)

Σπασμένα κολωνάκια για μια ακόμη φορά στους δρόμους της Τρίπολης (pics)

Φεβρουάριος 01, 2023 - 21:00
5 σχόλια

Σε πολλά σημεία της πόλης έχουν τοποθετηθεί πορτοκαλί πλαστικοί οριοδείκτες, ώστε να αποφεύγεται η στάθμευση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Οι οδηγοί όμως της Τρίπολης συνεχίζουν να τα αγνοούν, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τα καταστρέφουν.
Σε οδούς όπως στην Ταξιαρχών, Κωνσταντόπουλου και Δεκάζου Β’ οι οριοδείκτες είναι σπασμένοι και πεσμένοι κάτω. Το να παρκάρει κανείς το όχημά του προέχει από το να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς καμία δυσκολία σε έναν δρόμο.
Παρά τις προσπάθειες του δήμου που έχει αντικαταστήσει πολλά από αυτά, η κακή οδική συμπεριφορά συνεχίζεται έχοντας αυτά τα αποτελέσματα που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες.

Οι οριοδείκτες, όπως το φανερώνει και το όνομά τους, είναι εκεί για να θέσουν όρια σε μια περιοχή και είναι σημαντικό να τους σεβόμαστε για το κοινό καλό όλων είτε οδηγών είτε πεζών.Η κυκλοφοριακή όμως αγωγή και παιδεία σε αυτή την πόλη θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ωριμάσει και να φτάσει σε ένα έστω ικανοποιητικό επίπεδο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

παρκιγκ πότε θα φτιάξει ο δήμος μπορεί να μας πει ένας από τους άχρηστους εκεί μέσα που μόνο κολωνάκια και ελεγχόμενες θέσεις ξέρουν να φτιάχνουν ; Έκαναν την πόλη τουρκοχώρι όλοι τους πρώην και νυν. Φιέστες και συνάξεις ξέρουν να κάνουν για τους πολίτες φράγκο δεν δίνουν μονο τα κολωνάκια δηλαδή βλέπουν όλοι σαν πρόβλημα ;

22:40 πάρκινγκ πότε θα φτιάξουν οι ιδιώτες που νομίζουν ότι ο δρόμος μπροστά από το σπίτι τους, τους ανήκει; και αντί για πάρκινγκ τα έχουν κάνε μαγαζιά και γκαρσονιέρες!

αυτο με τους δρομους της τριπολης που να το πιασεις , ο δρομος (ανηφορα θεμιστοκλεους) για τα εξωτερικα νοσοκομειου τη τεταρτη το πρωι οσα αυτοκινητα προσπαθουσαν να ανεβουν γλυστρουσαν απο τον παγο,παγο ο οποιος τις τλτ μερες εχει αρκετο η τριπολη,και ο θεουλης εργολαβος που ειχε αναλαβει να ριξει πισα στα σκαμενα λογω φυσικου αεριου τι εκανε ? εριξε πισα στο σημειο αυτο και συνεχεια στην ερυθρου σταυρου (εκινο το κομματι της,το κατηφορικο) στις 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!!!! η πισα επεσε βραδυ τεταρτης ,που να το πεις ,την ωρα που θα εριχνε παγο ,ελεος ρεεεεεε

Τι να πρωτοσχολιάσεις. Η Τρίπολη έτσι όπως έχει γίνει πλέον δεν είναι να κυκλοφορείς ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με τα πόδια, ούτε με ποδήλατο, ούτε με γαίδαρο. Με κανένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι θα γίνονται οι μετακινήσεις από ταράτσα σε ταράτσα. Άθλιοι δρόμοι, κυκλοφοριακό, έλλειψη παιδίας και σεβασμού, σμασμένη άσφαλτος.. ένα χάλι μαύρο.

Κάνατε ένα ρεπορτάζ τις προάλλες για την γούβα στη στοά Αθανασιάδη, όπου ο ανεκδιήγητος αρμόδιος αντιδήμαρχος δήλωσε ότι το αυτό τεράστιο «έργο» επούλωσης μια γούβας, έχει δυσκολίες. Ακριβώς δίπλα στη γούβα είναι η είσοδος παιδικής χαράς που παίζουν παιδιά και νήπια. Κι όμως, έναν μήνα μετά το σχόλιο, οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν είχαν ούτε το φιλότιμο και την ευαισθησία να βάλουν δίπλα μια κορίνα, κάποιο προστατευτικό για τα παιδιά. Δεν είναι μόνο ανίκανοι. Είναι αναίσθητοι και εγκληματικά αδιάφοροι. Ψηφίστε τους πάλι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.