Σωτήρης Καραποστόλου: «Αξίζει την άνοδο ο Αρκαδικός» (video)

Σωτήρης Καραποστόλου: «Αξίζει την άνοδο ο Αρκαδικός» (video)

Μάρτιος 22, 2015 - 12:11
0 σχόλια

Ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα και της νίκης της Καβάλας συμβάλλοντας με την απόδοση του καταλυτικά στην νίκη της ομάδας του κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα μεγάλα σουτ που σημείωσε.

Ο Καραποστόλου αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην μικτή ζώνη του ΔΑΚ Τρίπολης στα ΜΜΕ λέγοντας αρχικά πως η ομάδα γνώριζε πως ο Αρκαδικός ήθελε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και με μεγάλη συγκέντρωση η Καβάλα έφτασε σε μια δίκαιη νίκη. Επίσης ο Έλληνας φόργορντ τόνισε πως ο Αρκαδικός είναι μία πολύ καλή ομάδα και αξίζει την άνοδο της στην Α1 καθώς κάτι τέτοιο έχει ανάγκη το μπάσκετ να υπάρχουν καλές ομάδες από την επαρχία ενώ τέλος έδωσε τα εύσημα στους φιλάθλους του Αρκαδικού για τις γεμάτες κερκίδες αλλά και για την πολύ όμορφη και μπασκετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Καραποστόλου

Για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό: «Ξέραμε από την αρχή ότι ο Αρκαδικός το ήθελε πολύ το παιχνίδι και εμείς από την σειρά μας θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ήρθαμε πολύ καλά προετοιμασμένοι για  τον αγώνα δείξαμε συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι φτάσαμε δίκαια στην νίκη».

Για το γεγονός πως η Καβάλα αγωνίστηκε χωρίς άγχος: «Ο Αρκαδικός είχε περισσότερο άγχος και αυτό φάνηκε από την αστοχία τους στα τρίποντα. Η ομάδα μας έχει τους παίκτες που θα πάρουν τα μεγάλα σουτ και να δώσουν την νίκη.  Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλλος αυτής της ομάδας».

Για το αν ο Αρκαδικός μπορεί να ανέβει στην Α1: «Ο Αρκαδικός είναι μια ομάδα που κατά την άποψη μου θα είναι καλό να ανέβουν στην Α1 γιατί είναι σε μια επαρχιακή πόλη και ξέρω τι σημαίνει το μπάσκετ για τις επαρχιακές πόλεις. Ελπίζω να ανέβει γιατί έχει τους παίκτες για να το πετύχει, απλά θα πρέπει τώρα να κερδίσει κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Για εμένα αξίζει να ανέβει και για την πόλη αλλά και για την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο».

Για την ατμόσφαιρα και το κατάμεστο γήπεδο: «Στην Λευκάδα και στον Εθνικό ζήσαμε κάτι παρόμοιο όμως μια τόσο μπασκετική κερκίδα όπως του Αρκαδικού και μάλιστα χωρίς ευτράπελα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό μόνο στην έδρα μας (Καβάλα) είχαμε συναντήσει. Χάρηκα πολύ για την ατμόσφαιρα, εύχομαι ο κόσμος να το διασκέδασε και να του άρεσε το παιχνίδι».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Σωτήρης Καραποστόλου: Αξίζει την άνοδο ο Αρκαδικός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.