Σμυρνιώτης: Το «Tripolis Street Food Festival» είναι πλέον θεσμός για την Τρίπολη και την Αρκαδία (pics)

Σμυρνιώτης: Το «Tripolis Street Food Festival» είναι πλέον θεσμός για την Τρίπολη και την Αρκαδία (pics)

Σεπτέμβριος 09, 2023 - 15:02
8 σχόλια

Tο «Tripolis Street Food Festival» είναι πλέον θεσμός για την Τρίπολη και την Αρκαδία.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Αρκαδίας, που βρίσκει συμπαραστάτες όλους τους φορείς και το στηρίζουν επαγγελματίες από την Αρκαδία και την Ελλάδα.

Εξαιρετική είναι και η ευκαιρία που δίνεται ώστε η Τρίπολη να αποτελέσει το επίκεντρο της γαστρονομίας αυτές τις ημέρες, για κατοίκους και επισκέπτες.

Θερμά συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την διοργάνωση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμος Τρίπολης για την συν-διοργάνωση, και τον Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας Estiasiarcadia και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης για την υποστήριξη!


8 Σχόλια

Σμυρνιώτη λειτουργείς ανεύθυνα επιπόλαια μόνο και μόνο για να αβαντάρεις τον υποψήφιό σου πρόεδρο του επιμελητηρίου. Το street-food δεν είναι θεσμός. Ειναι μια βλακώδης άκυρη επιλογή για μια φιέστα με πολύ βρώμα, πολύ λίγδα, πολύ σκουπίδι και κανένα όφελος για την πόλη. Ανύπαρκτη τουριστική αξία, γιατί είναι ήδη παρωχημένο σαν ιδέα παντού και δεν προσελκύει κόσμο, παρά μόνο κάγκουρες και φτωχοσυμπέθερους. Προωθεί ανθυγιεινές συνήθειες και κακό φαγητό. Επιπλέον εξάγει λεφτά από την πόλη εις βάρος των τοπικών επιχειρήσεων. Κι εσύ αντί να αντιδράς το στηρίζεις για τα μάτια του πρόεδρα... κρίμα

Μπράβο στο Δήμαρχο Κώστα Τζιουμη και στη δημοτική αρχή που κατάφερε να σταθεί δίπλα στους φορείς της πόλης και να καταφέρει ο κ Σμυρνιώτης να συνδέσει αυτές τις εκδηλώσεις. Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους όσους σατιρίζουν αυτές τις δράσης μπράβο και πάλι Δήμαρχε Κώστα Τζιουμη.

Γίνεται κατι κυριολεκτικά 2η φορά, ενω εχει ηδη ακυρωθει και παραλιγο να ακυρωθει οριστικα λογω βροχης Σμυρνιωτης: ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!!!! Αυτον θα ψηφισετε αγαπητοι.

Εμείς ηρθαμε απο την Ξάνθη για την εκδήλωση αυτή και την χαρηκαμε πάρα πολύ.ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές.Γαστρονομια και ποιότητα,τα κύρια χαρακτηριστικά,Μπέργκεν λουκουμάδες, πίτσες δεν τα βρίσκεις παντου. Μπραβο στον Τσουμηνανα δημαρχοσε θέλουμε.

08.04 ΕΕ άμα ήρθες από την Ξάνθη και έφαγες πίτσα σε πιστέψαμε!!! Απλά να σε ενημερώσουμε ότι πίτσα δεν προσφέρει κανείς στο φεστιβάλ αυτό!!! Μόνο ένα διαφημιστικό υπάρχει στην πλατεία επάνω που λέει πίτσα!! Ίσως έφαγες αυτό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.