Σμυρνιώτης: Τα «θα, θα, θα» του κ. Παυλή

Σμυρνιώτης: Τα «θα, θα, θα» του κ. Παυλή

Ιούλιος 24, 2018 - 10:05
0 σχόλια

Ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή στο πλαίσιο του 9ου Παγκόσμιου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το εξής:

"Πρέπει", "να", "ΘΑ", "ΘΑ", "ΘΑ" ...
Αεροδρόμιο, περιφερειακός, αντιπλημμυρικά...
Βέβαια ξέχασε να αναφερθεί στη μηδενικού κόστους και υπολείμματος διαχείριση απορριμμάτων που "λάνσαρε" στο πρόσφατο περιφερειακό Συνέδριο.
Όλα ..."ΘΑ" γίνουν. 
Για το τι έγινε όμως τέσσερα χρόνια τώρα σιωπή...
Ούτε μια αναφορά στις "επιτυχίες" της αρπαχτής στην ΚΕΔΗΤ, των μισθώσεων χώρων και κτιρίων που δεν χρησιμοποιούνται, των αδέσποτων που πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, των απλήρωτων μισθών και ασφαλιστικών εισφορών δημοτικών δομών, των "βομβαρδισμένων" οδοστρωμάτων ...
Ξέχασα όμως ότι πέραν της Κυβέρνησης που άρχισε να "αποδεσμεύει" πόρους μόλις το ...2017, συνωμότησαν εναντίον του κ. Παυλή και όλες οι μετά το ...1955 δημοτικές αρχές που "...επί 63 χρόνια έκρυψαν κάτω από το χαλί " και δεν προώθησαν όλα τα "μεγάλα" έργα που ονειρεύεται...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.