Σμυρνιώτης: Να γίνει άμεσα απολογισμός έργου Παυλή

Σμυρνιώτης: Να γίνει άμεσα απολογισμός έργου Παυλή

Νοέμβριος 15, 2017 - 21:03
1 σχόλια

Για τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική μίλησε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης στη συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους πληγέντες.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για τις πλημμύρες και για τα επακόλουθά τους, θέτοντας σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα έργα και με τη δόμηση στα ρέματα.
Επεσήμανε ότι το 2011 μπήκε όλο το νερό στην Τρίπολη, τονίζοντας το έργο που είχε κάνει ο ίδιος όταν βρισκόταν στην διοίκηση του Δήμου Τρίπολης που είχαν να κάνουμε με τον καθαρισμό ρεμάτων και καταβόθρων.

Πρέπει να γίνονται συχνά έργα καθαρισμού και να επαναλαμβάνονται γιατί η φύση εκδικείται

Τέλος, ζήτησε έναν απολογισμό από τη δημοτική αρχή Παυλή καυτηριάζοντας τα έργα τα οποία έχει προαναγγείλει ο κ. Παυλής.

Καλό θα ήταν να τα δούμε όλα αυτά, να γίνει ένας απολογισμός, για να δούμε ποιος έχει κάνει τι
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

γιαννακη εισαι σιγουρος? κανε εναν απολογισμο οταν ησουνα εσυ τι ειχες κανει το ΙΔΙΟ διαστημα,και να κανει και ο μητσος,και ξερεις τι αποτελεσμα θα βγει? και οι ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.