Σμυρνιώτης: Κοιμάστε ήσυχος, κύριε Παυλή, τα βράδια;

Σμυρνιώτης: Κοιμάστε ήσυχος, κύριε Παυλή, τα βράδια;

Φεβρουάριος 17, 2016 - 21:42
7 σχόλια

Μετά την τοποθέτηση του δημάρχου σειρά για να τοποθετηθούν είχαν οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Σμυρνιώτη να ξεκινάει τον κύκλο τοποθετήσεων της αντιπολίτευσης σε ό,τι αφορά το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου την Τετάρτη 17/2. 

Αρχικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για το τι είχε κάνει βρισκόμενος στη διοίκηση του Δήμου της προηγούμενης θητεία και για τα όποια εμπόδια βρήκε επί της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δεν μας λέει ο κ. Παυλής τι θα κάνει για την διαχείριση, όπως δεν μας έλεγε όταν ήμασταν σε προεκλογική περίοδο, όταν είχε τη λύση στο τσεπάκι.

Ο κ. Σμυρνιώτης απευθυνόμενος προς τον κ. Παυλή τον ρώτησε αν κοιμάται τα βράδια, εννοώντας αν είναι ήσυχος και ήρεμος, με την ανεξέλεγκτη χωματερή που δημιούργησε στον Άγιο Βλάση.

Έπειτα απαντώντας στο ίδιο του ερώτημα, είπε ότι ο ίδιος όταν ήταν δήμαρχος δεν κοιμόταν τα βράδια σκεπτόμενος την Αγία Τριάδα και την χωματερή που έχει δημιουργηθεί εκεί.
Δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα όλον αυτόν τον καιρό είπε διαπιστώνοντας ότι αυτός όταν ήταν στην διοίκηση είχε τρέξει περισσότερο το θέμα της διαχείρισης και είχε κάνει περισσότερες κινήσεις οι οποίες όμως δεν οδηγούσαν πουθενά, αλλά πάντα έβρισκαν σε εμπόδια.

Τι θα γίνει μετά τον Άγιο Βλάση, θα βρεθεί κάποιος άλλος "άγιος" μετά για να πάμε τα απορρίμματα;

είπε κλείνοντας.
Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

ΕΣΥ μάλλον ακόμα δε λες να ξυπνήσεις.Θα σε νανούρισαν τα χθεσινα παραμύθια του "παππού" Μήτσου...

Φιλε Μορφέα με τα 2 σχολια σου, προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν ειναι ο Σμυρνιώτης δήμαρχος τώρα πια. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν ειστε αντιπολίτευση, τωρα πια και καλό είναι να ξεκινήσετε σιγά σιγά να συμπεριφέρεστε σας δημοτική αρχή. Επίσης, καλό είναι να σταματήσετε τις αερολογίες του στυλ θα κανουμε και θα ρανουμε, διότι πρέπει να καταλάβετε, επίσης, ότι τελείωσε η προεκλογική περίοδος και καλώς ή κακώς είστε δημοτική αρχή. Καντε επιτελους κατι...

Καλά μιλάμε εσείς οι παυλικοί δεν πέζεστε. Τι πιστεύετε πια από αυτό το τσίρκο εκεί στη λαγοπάτη; Τι μπουρδολογίες τι ψέμα τι κλεψιά τι αθλιότητες ειναι μωρέ αυτές που ανέχεστε; καλά δεν υπάρχει ένας σε αυτή την παράταξη με λίγη τσίπα όλοι για την μάσα βγήκατε; τστστστστστστ

Γιααααααννη εσύ κοιμόσουνα και οταν γύρναγες πλευρό γέλαγες χα χα χα (παντός καιρού το γέλιο και στο ξυπνιο και στον ύπνο) ξεκόλλα πιά ποιός εβγαλε και ποιός εβγαλε το Μήτσο.Εσύ τον εβγαλες αφού τα εχεις μετρησει τα κουκιά.φθάνει πια .Τις ευθύνες σου μην τις ρίχνεις σε άλλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.