Σμυρνιώτης: Αδιάβατοι οι δρόμοι στο Ελαιοχώρι - Τι κάνει ο Δήμος; (pics)

Σμυρνιώτης: Αδιάβατοι οι δρόμοι στο Ελαιοχώρι - Τι κάνει ο Δήμος; (pics)

Οκτώβριος 31, 2018 - 18:08
3 σχόλια

Ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης βρέθηκε στο Ελαιοχώρι στις 29 Οκτωβρίου, προκειμένου να δει την καταστροφή που υπέστησαν οι δρόμοι της περιοχής. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν στον ελαιώνα έχουν καταστραφεί από την πρόσφατη θεομηνία, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί να πάει στα κτήματά του.

Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας μήνας, αλλά και παρά την έκτακτη επιχορήγηση των 350.000 ευρώ στον Δήμο Τρίπολης από τη υπουργείο, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί μηχάνημα για να ξεκινήσει η αποκατάσταση των δρόμων.

Ο κ. Σμυρνιώτης επισημαίνει:

29.10.2018 ελαιώνας Ελαιοχωρίου
Πέρασε ένας μήνας αλλά παρά την κήρυξη της περιοχής - έστω και με καθυστέρηση - σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου μας με 350.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών ούτε ...μισό μηχάνημα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του για να ξεκινήσει έστω μια στοιχειώδης αποκατάσταση της βατότητας των δρόμων.
Και αν αντιμετωπιστεί το θέμα όπως των πλημμυρών του Ιουνίου του 2016 - ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση για τους αγροτικούς δρόμους που τότε καταστράφηκαν - το μόνο μέσο πρόσβασης στις ελιές θα είναι τα ...ζώα.
Καλώ τον κ. Παυλή αντί να αναλώνεται στο να παρουσιάζει δεξιά και αριστερά το "έργο" του να προχωρήσει από αύριο σε απευθείας μίσθωση μηχανημάτων και προμήθεια υλικών για μπορέσει ο κόσμος να πάει στις ελιές του.
Όσο για τις χρονοβόρες διαδικασίες που συνεχώς επικαλείται για να δικαιολογήσει την κωλυσιεργία τους απλά επισημαίνω ότι η κήρυξη των πληγεισών περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει, μέχρι τις 31.12.2018 που ισχύει, την παράκαμψή τους...

 


3 Σχόλια

Ναι ο Γιαννης με την Περιφερεια Τατουλη, τρέχει μαζί της... Ρε για γελια είστε. Έφτασε το τέλος σασσσσς...

Μαλλον ο Παυλης περιμενει και την επομενη καταστροφη για να φτιαξει τους δρομους ,να μην πληρωνει δυο φορες.Εξυπνος ο Μητσος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.