#Σκοιλ_Ελικικου και η δήθεν επιμόρφωση των ΚΕΚ σε επιστήμονες για 600 ευρώ... (pics)

#Σκοιλ_Ελικικου και η δήθεν επιμόρφωση των ΚΕΚ σε επιστήμονες για 600 ευρώ... (pics)

Απρίλιος 17, 2020 - 12:09
19 σχόλια

Χιλιάδες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η ελλιπής οργάνωσης κάποιων ΚΕΚ που ανέλαβαν την περιβόητη τηλεκατάρτιση των επιστημόνων για 600 ευρώ. 

Με βιβλιογραφία από το Google Translate, όπως φαίνεται από τις «μεταφράσεις» ή «αποδόσεις» λέξεων και εννοιών, το υπουργείο Εργασίας καλείται να απαντήσει τι συμβαίνει με τα προγράμματα τηλεκατάρτισης για να λάβουν οι επιστήμονες τα 600 ευρώ.

Από χτες το twitter έχει πάρει φωτιά με τους χρήστες του να τρολάρουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι επιστήμονες της χώρας. Πρόκειται για πρωτοφανές φιάσκο για το οποίο τα ΚΕΚ οφείλουν να απαντήσουν.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα ΚΕΚ τον ρόλο τους. Η τηλεκατάρτιση λοιπόν περιλαμβάνει επιστημονικά κείμενα μετεφρασμένα με Google Translate. 

Πρόκειται για ένα ντροπιαστικό γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media και προξενεί αλγεινή εντύπωση. 

Το «Σκοιλ Ελικικού Προσθέσεις & Ελέγχου Λοιμώχθηκαν» δεν είναι φάρσα, ούτε ανορθογραφία. Είναι όλα αυτά που υφίστανται οι επιστήμονες που «τηλεκαταρτίζονται» για 600 ευρώ, με σκοπό την επιμόρφωσή τους.


19 Σχόλια

Τα κεκ και οι πλατφόρμες κατάρτισης θα πάρουν τη μερίδα του λέοντος και τους επιστήμονες θα τους ξεπεταξουν με ένα μεζεδάκι. Και μετά αναρωτιούνται ορισμένοι γιατί φεύγουν στο εξωτερικό.

Όπως τα λέει ο ανωτέρω. Η κυβέρνηση "έριξε" τους επιστήμονες από το επίδομα των 800€ στο επίδομα των 600€ για να μπορέσει να μοιράσει λεφτά στους ιδιοκτήτες KEK. Που μάλλον υποστηρίζουν δικά τους συμφέροντα. Αλλά μην σας απασχολεί θα σας θυμηθούμε στις κάλπες αν τολμήσετε και κάνετε εκλογές. Μαύρο στην ΝΔ από κάθε επιστήμονα που σέβεται τον εαυτό του.

Ας μας πει πρώτα ο τ. Πρωθυπουργός που και σε πόσους - έναν με δυο εκλεκτούς - ανέθετε τα προγράμματα κατάρτισης η εξ Αμερικής υπουργός του, αυτή που όταν παραιτήθηκε για λόγους "ευθιξίας" γιατί έπαιρνε και επίδομα ενοικίου έσπευσε να τη βολέψει στον ΟΟΣΑ γιατί τουλάχιστον τώρα το voucher το "τρέχουν" πάνω από 400 ΚΕΚ και ΚεΔιΒιΜ σε όλη τη χώρα.

Ο Τ.πρωθυπουργος κρίθηκε για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του πριν 10 μήνες. Αυτό που γίνεται από τη νυν κυβέρνηση είναι κοροϊδία απέναντι στους επιστήμονες.

@21:53 - Προφανώς δεν έχεις καμία συναίσθηση του οικονομικού Αρμαγεδδώνα που περνάει η χώρα μας. Έχουν δοθεί τρελά λεφτά για να στηριχτούν οι πολίτες. Υπήρχε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για να πάρουν οι επιστήμονες 600€ και να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός. Μαζί με τους επιστήμονες θα πάρουν χρήματα και εκατοντάδες κεκ κτλ. Προφανώς πιστεύεις και εσύ ότι υπάρχει το λεφτόδεντρο.

Παύλο με όλο το σεβασμό, αλλά κατά τα φαινόμενα εσύ δεν έχεις συναίσθηση των πραττομένων της κυβέρνησης! Με 11 εκατομ επιδοτεί η κυβέρνηση τα διόδια,(δηλαδή τα πληρώνουμε και ας μην τα περνάμε!).Για να μην αναφέρω τη μετάθεση της δόσης για την άδεια των τηλεοπτικών αδειών.Θα δυσκολεύονται μάλλον ο Βαρδινογιάννης και ο Αλαφούζος!Καλό Πάσχα

Φτάνει Παύλο που έχεις εσύ συναίσθηση και άποψη για τα πάντα. Εμάς άσε μας, δεν καταλαβαίνουμε. Λυπήσου μας και κάνε και μια προσευχή για μας, μέρες που είναι. Α, και μια διόρθωση. Το πρόγραμμα δεν είναι για να πάρουν 600 ευρώ οι επιατήμονες. Είναι για να πάρουν 470 ευρώ τα ΚΕΚ. Ντάξει Παύλε;

Παρεπιπτόντως Παύλε, για να επιδοτήσει τις εταιρείες εκμετάλευσης των διοδίων για την απώλεια εσόδων και το Τζενάκι για να προωθήσει την καμπάνια Μενουμε σπίτι βρέθηκε λεφτόδενδρο, για τους επιστήμονες δεν είχε και έπρεπε να τους καταρτίσει.

@Δημήτρη - 600€ έδωσε στους επιστήμονες. 470€ στα ΚΕΚ. Γιατί σε πειράζει που παίρνουν λεφτά και τα ΚΕΚ; Αυτά δεν έχουν εργαζόμενους; Μικρές εταιρείες είναι. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Στην κοινωνία δεν πέφτουν αυτά τα λεφτά εν μέσω πανδημίας; Χωρίς να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό. Χωρίς λεφτόδεντρο. Τα άλλα που γράφεις είναι εκτός θέματος.

Σαφώς πρόκειται για γελοιότητα. Σε συνθήκες πυρκαγιάς όμως δίνεις πεσκέσι στον κλειδαρά να σου ανοίξει την πόρτα να αναπνεύσεις και τον περιμένεις μετά να τον ξεσκίσεις. Αν επιβληθεί έκτακτη εισφορά στην αμοιβή των απατεώνων που τόσα χρόνια με τον ίδιο τρόπο ροκανίζουν λεφτά για επιμορφώσεις ανέργων, τότε θα πρόκειται για σκάνδαλο. Μέχρι τώρα έτσι δούλευε το σύστημα και δεν το πείραξε και αυτός ακόμη η ΣΥΡΙΖΑ.

Παύλε, να μου μηδενίσεις την κόλλα εάν είναι εκτός θέματος. Εσύ μίλησες για λεφτόδενδρο. Και εγώ απάντησα. Τώρα, εάν νομίζεις ότι είναι η ώρα για κατάρτιση και μάλιστα αυτού του επιπέδου το δέχομαι. Άλλωστε, η με τέτοιο τρόπο καταρτισμένοι επιστήμονες σας είναι πιο χρήσιμοι.

Επίσης, Παύλε, να ξέρεις ότι δεν αρμόζει στην κυβέρνηση των αρίστων η συμμετοχή αε οιωνεί απάτη κατά της ΕΕ. Οιωνεί απάτη καθόσον τα χρήματα για την κατάρτιση επιστημόνων, που βρίσκονταν εκεί ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό, η κυβέρνηση των αρίστων τα δίδει ως ξεροκόμματο στους επιστήμονες για να τους βουλώσει το στόμα, κλείνοντάς τους το μάτι ότι είτε "καταρτιστούν" είτε όχι, 400 ευρώ θα τα πάρουν ατην τσέπη, χωρίς υποχρέωση να τα επιστρέψουν. Φτάνεθ να κουνηθεί ο κωδικός. Μα όμως, τα ίδια δεν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ και ο Α.Παπανδρέου με τα "αλησμόνητα" πακέτα Ντελόρ; Άρα; Είατε όλοι ίδιοι! Εκτός θέματος.

Αν Δεν επιβληθεί ... παραλήφθηκε το δεν. Το άλλο με το η πριν το ΣΥΡΙΖΑ μπορείς να το αποδώσεις σε γλώττα λανθάνουσα. Ο λαός κατέτασσε στο θηλυκό γένος ό,τι τον επιβάρυνε ή θεωρούσε αρνητικό: άσε πρέπει να πληρώσω και την ΙΚΑ.

Τα όποια ορθογραφικά λάθη συγχώρεσέ τα μου, είμαι και εγώ καταρτιζόμενος επιστήμονας. Σκοιλ ελικικου και ακεπο μετζη του νεουκτο....

Οι ζαίοι πρέπει να συνηθίσουν ότι ένας "κούλης" τους τάπωσε... Άλλη φορά αριστερά δεν θάχει.. από δω και πέρα "κούλης" και αριστεία..

Observer οι νδουλες σαν και εσένα θα συνηθίσουν το στυλιαρι που θα πέσει σε λίγο όταν μας στείλει τον λογαριασμό της δήθεν σωτηρία μας από την μπούρδα του κορονοιου ο Κούλης. Μόνο χάρη του ήλιου και του κλίματος της Ελλάδας δεν είχαμε νεκρούς. Ότι και να κάνεις ο ιός θα διασπαρει οι καραντινες δεν δουλεύουν. Έτσι έλεγε ο Πορδας και έτσι είναι, άλλο αν τα άλλαξε μετά

@18.54 όποιος πήγε κόντρα στο θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων πηγαίνει, περίπατο κ.κ. παρατηρητά!

Τρομάρα σου, observer, σου αρέσει η κρατικοδίαιτη οικογένεια του Μητσοτάκη; Δικαιούται αυτή η οικογένεια να μιλά κατά του Δημοσίου όταν 100 χρόνια τώρα, είναι όλοι τους Δημόσιοι Υπάλληλοι... Πες μου αν έχουν κάνει φανερά άλλη δουλειά. Υπόψιν ξεχωρίζω την ιστορική παράταξη της οποίας ηγείται από την οικογένειά του.

18 -4-2010 14:14 Δεν πρόκειται για προφητεία αλλά για άλλη μια ερμηνεία ότι ο Κυριάκος όταν ασχοληθεί θα αδειάσει άλλη μια φορά τα νούμερα γύρω του. Παβλακα δεν έχει και Αστέρα να ασχοληθείς!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.