Τατούλης

Σκληρή απάντηση Μαντά: Εμείς δουλεύουμε, εσείς υψώνετε τους τόνους χωρίς αφορμή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σκληρή απάντηση Μαντά: Εμείς δουλεύουμε, εσείς υψώνετε τους τόνους χωρίς αφορμή

Σεπτέμβριος 13, 2018 - 16:32
1 σχόλια

Σκληρή απάντηση δίνει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς και η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» στη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου και συγκεκριμένα στον Γιώργο Καμπύλη (Γιώργος Καμπύλης: Ανίκανοι και συκοφάντες ένας συνδυασμός επικίνδυνος για τους διαχειριστές της τύχης του Δήμου μας), για τα όσα υποστήριξε η παράταξή του σε σχέση με το Νηπιαγωγείο του Παραλίου Άστρους αλλά και τα όσα έγραψε ο ίδιος στον προσωπικής του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης περί «προσωπικής προβολής του δημάρχου» μέσω μιας ανάθεσης για την προβολή των συνεδριάσεων του ΔΣ από τοπικό μέσο.

Ο Παναγιώτης Μαντάς και η παράταξή του απαντούν:

Αγαπητά μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, ή αλλιώς, συντάκτες του δελτίου τύπου της 12ης Σεπτέμβρη 2018.

Σε ποιους συνιστάτε ψυχραιμία και σοβαρότητα; Σε αυτούς που εσείς αποκαλείτε ανίκανους και συκοφάντες; Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω από πολιτική άποψη τα δικά σας δελτία τύπου για προφανείς, σχεδόν σε όλους, λόγους.. Προφανώς, έχετε επιλέξει αυτή την επικοινωνιακή πολιτική, να σηκώνετε τους τόνους για να αποκτήσετε την αναγνωρισιμότητα που σας λείπει.

Επειδή η προχειρότητα στη διαχείριση των δημοτικών θεμάτων, όπως άλλωστε έχει αποδείξει η παρουσία μας μέχρι σήμερα, δεν μας ταιριάζει,  και

Επειδή η αγανάκτηση για τις ευθείες προσωπικές σας βολές ως αποτέλεσμα της δικής σας πολιτικής ανεπάρκειας,πολλές φορές χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης από μια απλή ανακοίνωση,συντάξαμε αυτό το δελτίο τύπου που απευθύνεται στους δημότες και όχι σε εσάς. 

Σας ενημερώνω λοιπόν: 

1. Η συμφωνία του Δήμου με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Promokynouria»  υπογράφηκε στις 11/6/2018 και αφορά τη βιντεοσκόπηση,  την επεξεργασία των αρχείων ώστε να μπορούν να δημοσιευθούν και την ανάρτηση τους σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό και έγινε από 14/6/2018 έως και σήμερα, για επτά συνεδριάσεις. Η οικονομική υπηρεσία είναι στη διάθεση του καθενός  για όλες τις υπόλοιπες επίσημες πληροφορίες. 

2. Το ατυχέστατο και προσβλητικό σχόλιο που γράφεται στην προσωπική σελίδα του facebook του Γιώργου Καμπύλη προς το Δήμαρχο, ότι  χρησιμοποίησε την εν λόγω σύμβαση για προσωπική του προβολή, είναι προσωπικό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

3. Ασχολίαστη επίσης θα μείνει από εμάς στο παρόν δελτίο τύπου, η  προσωπική επίθεση περί «Δήμαρχου που ζει στο παραμυθάκι του, περί αυλικών και περί ευνοούμενων. Τα συμπεράσματα δικά σας.. 

4. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Χονδρολέος περί «Ψέματος και φθηνής εκμετάλλευσης του νηπιαγωγείου» όπως αναφέρει ξεκάθαρα, αφορά στις επανειλημμένες αναφορές για δήθεν καθυστέρηση,ως συνέπεια δικών μας χειρισμών. Η αναβλητική πρότασητης μείζονος αντιπολίτευσηςκατά τη συνεδρίαση της Διαχειριστικής επιτροπής του κληροδοτήματος για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, σε μια φθηνή προσπάθεια να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την εκφρασμένη  διαφωνία του Προέδρου της Τ.Κ. κ Κωνσταντίνου, οδήγησε, ύστερα από συγκεκριμένη και καταγεγραμμένη εισήγηση του κ.Γεωργ.Καμπύλη, στην αναβολήτης λήψης απόφασης. Ο χρόνος που μεσολάβησε από τότε (20/12/2017) έως την ψήφιση και έγκριση νομιμότητας του προϋπολογισμού (12/3/2018) ήταν τρεις περίπου μήνες. Ας μη συνεχίσει η μείζων αντιπολίτευση τις φθηνές δικαιολογίες. Ας μην συνεχίσει να ψάχνει για άλλοθι. Ο χρόνος που μεσολάβησε από την ανάθεση των μελετών έως την έκδοση του πιστοποιητικού πυρασφάλειας είναι εύλογος για αυτού του είδους τα κτήρια. Ας ρωτήσουν και κανέναν ειδικό.  

Εμείς ακολουθήσαμε ότι προβλέπει ο νόμος, έχοντας πάντα την πρόθεση συνεργασίας και συνεννόησης. Όχι όμως εκ των υστέρων να εμφανίζονται αυτοί και ο κ. Κωνσταντίνου ως τιμητές της μέχρι πρότινος αντίθετης με τη δικήτους, άποψης!!! Όχι να λένε ότι τους βολεύει!! Γι’ αυτό άλλωστε  υπάρχουν και τα πρακτικά που είναι στη διάθεση του καθενός…

Πιθανώς, και αυτό το δελτίο τύπου να αποτελέσει βορά και αντικείμενο επικριτικού ή κατακριτικού ανώνυμου σχολιασμού από γνωστούς – άγνωστους κουκουλοφόρους σχολιαστές του διαδικτύου. Όμως κανείς δεν είναι τόσο αφελής που να μην γνωρίζει τα βασικά: Το κύρος κάθε άποψης, σχολίου ή παρατήρησης, είναι το κύρος του συντάξαντα. Και όταν αυτός φοράει κουκούλα, τότε ο σχολιασμός του είναι ασήμαντος.

Με την μείζονα αντιπολίτευση έχουμε ξεκάθαρα διαφορετική στόχευση και πρακτική. Εμείς πασχίζουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και το έργο μας που έχει ήδη δημιουργήσει έναν δήμο πολύ καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε το 2011. Αυτό είναι και το «παραμύθι» που ζούμε. Αυτοί, σηκώνουν τους τόνους χωρίς αφορμές, με προσωπικές βολές, ονειρευόμενοι μεγάλες καρέκλες. Αυτό είναι το δικό τους Παραμύθι… 

Αστρος 13/9/2018
Ο Δήμαρχος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έρχονται εκλογές και κάτι πρέπει να σηκώσουν για να τους δώσει σημασία ο κόσμος. Άλλο τους τόνους, άλλος τη σημαία (του ΠΑΣΟΚ) και άλλος ότι έχει πρόχειρο. Υπομονή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.