Σκέψεις για δημιουργία υδατοδρομίου και ποδηλατόδρομου στην λίμνη Τάκα (vid)

Σκέψεις για δημιουργία υδατοδρομίου και ποδηλατόδρομου στην λίμνη Τάκα (vid)

Οκτώβριος 16, 2020 - 14:31
9 σχόλια

Για την αξιοποίηση της Λίμνης Τάκα μίλησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε σημερινή συνέντευξή του, σημειώνοντας ότι την Δευτέρα θα περάσει από την Οικονομική Επιτροπή θέμα για την έγκριση 320.000 ευρώ για αυτό τον σκοπό.

Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι να αξιοποιηθεί η περιοχή και η λίμνη, ώστε να  γίνει ένας παράδεισος και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται συζητήσεις.

Στα σχέδια της περιφέρειας για την λίμνη Τάκα, εκτός από την δεντροφύτευση, είναι να δημιουργηθεί ενδεχομένως υδατοδρόμιο, καθώς και ποδηλατόδρομος, παιδότοπος και προβλήτα για ναυταθλητικούς αγώνες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σκέψεις για δημιουργία υδατοδρομίου στην λίμνη Τάκα


9 Σχόλια

ΚΑΤΣΕ ! ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ; ΠΕΡΑΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ;;;;; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ......

Ο Νίκας μας διέλυσε το Παναρκαδικό νοσοκομείο αλλά θα μας φέρει θάλασσα.!

Δένδρα και υδατοδρόμιο; δεν γίνετε βρε παίδες......, πως.......... θα σηκώνονται τα υδροπλάνα; εκτός αν είναι μόνο για κωπηλατικούς αγώνες ή κολυμβητικούς αγώνες....! δεν θα γράψω άλλα!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΟΜΩΣ Ο ΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ............ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Αφού ολοκληρώσατε με μεγάλη επιτυχία τα υπόλοιπα έργα αυτό έμεινε να γίνει.φτιαξτε κανένα γήπεδο που δεν ξέρουμε να μαζεύουμε τα πόδια των παιδιών μας από τους ταπητες

Μετά το πολιτικό αεροδρόμιο Τρίπολης θα έχουμε και δεύτερο στη Τάκα σε απόσταση 10 Km. Βέβαια στο χάρτη στο κτηματολόγιο δεν υπάρχει ούτε το πολιτικό αεροδρόμιο. Δεν θα ξέρουμε πιο να διαλέξουμε στο final του 02.

Υδατοδρόμιο.......Το έχει απωθημένο . Ήθελε ....... να φτιάξει και στην Καλαμάτα !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.