Σκάκι: Χρυσό μετάλλιο για τον 9χρονο Γιώργο Ματθαιόπουλο από την Τρίπολη

Σκάκι: Χρυσό μετάλλιο για τον 9χρονο Γιώργο Ματθαιόπουλο από την Τρίπολη

Μάρτιος 19, 2019 - 11:26
0 σχόλια

Στο 31ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΕΣΣΠΕΠ) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου συμμετείχε και ο 9χρονος Γιώργος Η. Ματθαιόπουλος.

Ο μαθητής της Γ’ Δημοτικού του 12ου Δημ. Σχολείου Τρίπολης αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Ο πατέρας του 9χρονου Γιώργου, Ηλίας Ματθαιόπουλος αναφέρει:

«Με πολλές τιμητικές διακρίσεις, για το μικρό της ηλικίας του και έξοχες σκακιστικές επιδόσεις και παρουσίες, ο σχεδόν 9χρονος τώρα Γιώργος Ματθαιόπουλος αποκαλύπτει την δύναμη και την οξυδέρκεια του ταλαντούχου μυαλού του και μας κάνει υπερήφανους, προβάλλοντας τον τόπο μας με τον καλλίτερο τρόπο και προάγοντας το δυσκολότερο, επιστημονικότερο και ωραιότερο σπορ, το «παιγνίδι των Βασιλέων» παλαιότερα και σήμερα «βασιλιά των παιγνιδιών», το περίφημο σκάκι !!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον με Διεθνές Master ,Grant Maitre, Προπονητή του (Εκπαιδευτή FIDE),Κο Νίκο Γαβριλάκη, καθώς οι επιθυμίες του μικρού Γιώργου και οι στόχοι του γίνονται αντάξιοι υψηλών επιδόσεων και διακρίσεων !!!»

Συγχαρητήρια στον Γιώργο!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.