Σημαντικό προβάδισμα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Σημαντικό προβάδισμα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Μάιος 22, 2023 - 00:49
4 σχόλια

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κρατάει σημαντικό προβάδισμα έναντι του Ευάγγελου Γιαννακούρα καθώς στα 344 εκλογικά τμήματα από τα 356 συνολικά στον νομό έχει διαφορά της τάξεως των 300 περίπου σταυρών.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βρίσκεται στα 4.214 με τον Ευάγγελο Γιαννακούρα να ακολουθεί με 3.911 στο 96,63 της ενσωμάτωσης.


4 Σχόλια

και δεν ντρέπεται να λέει ότι ανέβασε το ποσοστό, όταν πήρε τον ίδιο αριθμό ψήφων με το 2019 . αλαζονεία και ύβρις σε όλο της το μεγαλείο. Να τον χαίρεστε

ειδικά ο γορτύνιος τον ανέβασε πολύ ψηλά τον ήλιο, όταν πήρε τον ίδιο αριθμό ψήφων με το 2019. Έχει την κομματική του πελατεία και τους φανατισμένους και μέχρι εκεί. Τις ψήφους τις έφερε μόνο ο Γιαννακούρας και δεν είναι τυχαίο πως η παρουσία του ήταν μόνο θετική για το ΠΑΣΟΚ και προσέλκυσε κόσμο. Χτύπησε στα ίσια τον μηχανισμό του Γορτύνιου και παρά τις τρικλοποδιές και όλα όσα είχαν γίνει μέχρι να ανακοινωθεί πήγε πολύ καλά. Τι να κάνουμε δεν έχουν όλοι τις επιχειρήσεις του γορτύνιου ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.