Σχόλιο Κωνσταντινόπουλου για άρθρα εφημερίδων που εμπλέκουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη διαφθορά

Σχόλιο Κωνσταντινόπουλου για άρθρα εφημερίδων που εμπλέκουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη διαφθορά

Μάιος 14, 2017 - 20:58
9 σχόλια

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολιάζει δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου στις εφημερίδες Documento και Παραπολιτικά που εμπλέκουν τον Κώστα Σημίτη σε σκάνδαλα. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook φωτογραφίζει τα δημοσιεύματα σε «Παραπολιτικά» και Documento ενώ κάνει λόγο για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι «χορηγοί» της συκοφαντικής επίθεσης, προφανώς αναφερόμενος όπως φαίνεται στη συνέντευξη του Στεφανου Ξεκαλάκη στο Documento του οποίου το πρωτοσέλιδο έχει επίσης δημοσιεύσει.

Διαβαστε την ανάρτηση του:

«Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη δέχεται οργανωμένη συκοφαντική επίθεση ώστε να τελειώσουν μαζί μας. Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ news μετά τον Βαγγέλη Βενιζέλο, την Φώφη Γεννηματά (έγραφαν ότι έχει εκατομμύρια στο εξωτερικό) σήμερα έχει σειρά ο Κώστας Σημίτης.
Στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν με σχέδιο, όπως και το 1989, ως χορηγοί στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα τα καταφέρετε, είμαστε πολλοί, είμαστε αποφασισμένοι.
Εμείς με το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη δυναμική μας θα προχωρήσουμε.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Οδυσσες γραψε τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο καιρο θα τα λες στο καφενειο της μυγδαλιας

Το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα μου, δεν είχε καμία σχέση με την διαφθορά, έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτε συνέβη κανένα σκάνδαλο επί των ημερών του στην εξουσία. Απολύτως κανένα. Κάποιοι ιθαγενείς, οραματίστηκαν μια μέρα, από την ασιτία, σκάνδαλα σε τράπεζες, σε χρηματιστήρια, σε ''κωλόσπιτα'' αλλά δεν έγιναν αυτά ποτέ ! Εκείνος ο χαζός Ελληνάκος τα είδε στον ύπνο του. Δεν υπάρχει σκάνδαλο στο λέω κι εγώ που ξέρω. Ηρέμησε

Καλα δεν καταλαβατε οτι ο Οδυσσεας νομιζει οτι οσο προκαλει με ανοησιες τοσο απασχολει την επικαιροτητα,αρα εχει κομματικα οψελη.Ποσο λαθος κανεις,ποσο χανεις,ποσο γραφικος και φαιδρος γινεσαι και οταν δεν εχεις κατι σοβαρο να πεις,προτιμοτερο ειναι να μην μιλας,παρα να γινεσαι αστειος.Αλλωστε το ΠΑΣΟΚ ετοιμαζει αλλον για την Αρκαδια και το ξερεις.

Η αλλαγή ονόματος του κόμματος η αλλαγή ΑΦΜ του κόμματος και τα ξεπληνατε όλα!!!!!

τσοχαντζόπουλος, γιάννος, τσουκάτος και άλλοι πολλοί. Έρχεται και η σειρά του Σημίτη. Ελπίζω κάποια στιγμή και του Γιωργάκη. οκ Οδυσσέα;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.