Σχέδιο για εκλογές στις 9 Απριλίου

Σχέδιο για εκλογές στις 9 Απριλίου

Δεκέμβριος 25, 2022 - 16:15
15 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Στην επιλογή να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, εξετάζοντας για την πρώτη εκλογή, με απλή αναλογική, την 9η Απριλίου, αναφέρει ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Η ημερομηνία προκρίνεται και για πρακτικούς λόγους, καθώς οι δεύτερες κάλπες, με τον νέο εκλογικό νόμο, θα μπορέσουν να στηθούν μέχρι το τέλος Μαΐου και πάντως πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Επιδίωξη του κυβερνητικού επιτελείου είναι να μην σταματήσει το νομοθετικό έργο στο διάστημα που απομένει. Έχει ήδη καταρτιστεί το πρόγραμμα των παρεμβάσεων που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, με πρώτη τη μεταρρύθμιση του συστήματος των δηλώσεων «πόθεν έσχες».

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε για να το καταλάβετε; Δεν υπάρχουν εκλογές στις 9 Απριλίου. Ο διψασμένος για εξουσία και καρέκλα ζαβοκούλης αν δεν εξαντλήσει και το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου στην καρέκλα, δεν θα ξεκουμπιστεί. Γι' αυτό λοιπό, εκλογές το καλοκαιράκι μετά τις πανελλαδικές. Στ' αρχ@@@ του κι αν γ@@@σει τις διακοπές του κόσμου. Σου λέει θα μείνουν τα ραμολιμέντα που μας ψηφίζουν

Τον Κούλη δεν τον νοιάζει για Πανελλήνιες, είναι άγνωστη λέξη για τους πρίγκιπες-σες. Η κορη του σπουδάζει στο Yale χωρίς πανελλήνιες και 700.000 € δίδακτρα που πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα!

@ 13:16 - Κόψε το σανό με τα 700.000 ευρώ. Αλλά τι περιμενεις από οπαδούς του Αλ6η..

Κατω η βλακεία @ επειδή τρως εσύ σανο θες να φάνε και άλλοι; Στα πααρκυτικά της Βουλής είναι γραμμένο. Οι σπουδές της θυγατέρας του Κούλη στο Yale (χωρίς πανελλήνιες) θα κοστίσουν 700.000 €. Αν δεν σου αρέσει Ξυδάκι!

@22::58χαχαχα τι τριφύλλι σας δίνουν ;; Μήπως είναι μπαφος; Γιατί να το γράψουν στα πρακτικά της βουλής; Χαχαχαχα Εάν ήταν να δώσει τόσα λεφτά , δεν χρειαζόταν να σπουδάσει. Ρεεε εσείς, έχετε στείλει όλους τους κλόουν στον ΟΑΕΔ με αυτά που λέτε ., χαχαχα Ρε τι έγραψε ο άλλος, στα πρακτικά της βουλής χαχαχαχ.

Στα πρακτικά της Βουλής γραφουν ότι λέγεται στις ομιλίες. Τα 700.000€ τα είπε ομιλητής. Δεν διαψευστηκαν. Ειναι διαθέσιμα σε όλους. Η τιμή είναι για το σύνολο των σπουδών, δίδακτρα διαμονή διατροφή.

Μου αρεσει που λες 23:43 : " άν ηταν να δώσει τοσα λεφτα ο Κούλης" Φίλε εμεις όλοι τα δίνουμε, όχι ο Κουλης. Ο Κουλης παίρνει και αγροτικές επιδοτήσεις αν θυμασαι...

@21:30 - Τα δίδακτρα για το Yale είναι 60.000€ τον χρόνο. Τα δίδακτρα για την σχολή Hill (νηπιαγωγείο-δημοτικό) είναι 7.000€ τον χρόνο, το κεφάλι. Για δύο παιδιά 14.000€ τον χρόνο, χωρίς το σχολικό (άλλα 1.000€ το κεφάλι). Σε κάλυψα ή να το αναλύσω περαιτέρω;

21:57 φίλε ο νόμος είναι καθολικός και ισχύει για όλους. Βεβαίως και να πάρει αγροτικές επιδοτήσεις εάν τις δικαιούται. Μην γκρινιάζεις για θέματα που νομίμως δίνονται απλά και μόνο επειδή εσυ όπως και εγώ δεν γεννηθήκαμε στο μητσοτακικεϊκο. Εξάλλου τα λεφτά τα βάζει από την τσέπη του- το παρελθόν του ειναι γνωστό, δεν ήταν φτωχός και με το που έγινε πρωθυπουργός , πλούτισε . Ούτε είχε ανάγκη τα χρήματα της καρέκλας για να στείλει τα παιδιά του στο εξωτερικό. Κάποιοι γεννηθήκαμε φτωχοί και κάποιοι πλούσιοι. Κάποιοι στην Ελλάδα και κάποιοι στο Τζιμπουτί.

Καλως τονα @ Παύλε αγορίνα μου και μηχανη παραγωγής Fake news ακου: 60.000 επι 6 χρόνια = 360.000 €. (εσύ το είπες) Η θυγατέρες των βασιλιάδων μένουν όπως ξέρεις, σε σουιτες. Επίσης τρώνε χαβιάρι. Μεταφέρονται με Falcon. Για πες ρε παληκάρι Παύλε, αν έχεις άντερα, ποσο κοστίζει η διαμονή και πόσο η διατροφή στο Yale; Μήπως βγαίνει ο λογαριασμός εκει που σου λέω; (700.000 € και βάλε θα τα βγάλεις αν δεν κρυφτείς) Με δικά σου λόγια και με την ησυχία σου....

13:32@ Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά με την παραδοχή ότι δεν τον ψηφίζω εγώ και συ διότι ανήκουμε σε άλλη ταξη και τα συμφέροντα του Κούλη είναι αντιθετα με τα δικά μας. Σύμφωνοι;

13:32@ Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά με την παραδοχή ότι δεν τον ψηφίζω εγώ και συ διότι ανήκουμε σε άλλη ταξη και τα συμφέροντα του Κούλη είναι αντιθετα με τα δικά μας. Σύμφωνοι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.